Мариса Майер ще говори за бъдещето на технологичния свят по време на CES 2014

0
46


Мариса Майер
– изпълнителният директор на Yahoo, ще говори за бъдещето на технологичния свят по време на ежегодната конференция CES през януари. ИТ експертката ще участва в мероприятието като част от т.нар. Tech Titan серии, по време на които „изпълнителните директори на най-мощните технологични компании ще представят вижданията си за продуктите, услугите и мрежите, които ще формират облика на следващата вълна от иновации“.

Освен Майер, реч се очаква да държат още Браян Крзанич от Intel, Рупърт Стадлър от Audi, Казуо Хирай от Sony и Джон Чеймбърс от Cisco Systems. Всеки един от тях ще разкрие идеята на своята компания за бъдещето на технологичния свят и за иновациите, които трябва да се направят в следващите 12 месеца.


CES 2014
ще включва над 3200 изложби, а експертите предричат, че по време на конференцията ще бъдат представени общо над 20 хиляди нови продукта. Очаква се в участие в мероприятието да вземе участие и отсъстващата от технологичното шоу миналата година компания Microsoft. Тазгодишната конференция ще се проведе в периода 07.01 – 10.01 в Лас Вегас, Невада.  

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за