Най-доброто преди началото на 2021 година: купете продуктов ключ за Office при цена едва $18,44 и вземете Windows 10 безплатно

0
266

Godeal24 заедно с всички навлиза в новогодишната вечер и допринася за новогодишния дух с някои евтини продуктови ключове за Windows и Office, които предлага с големи отстъпки. Ако ви се налага да направите ъпдейт на своя софтуер, ето няколко великолепни предложения.

Към днешен ден продуктовите ключове са едни от най-популярните онлайн стоки и края на годината е обичайното време за провеждане на промоционални кампании, а за потребителите това е една много добра възможност да си вземат съвсем евтин и легален софтуер, без особено натоварване на бюджета.

Godeal24 не е изключение от другите онлайн магазини и стартира собствена промоционална кампания за супер продажби по случай Новата година. Интернет магазинът има невероятни предложения за най-популярния софтуер на Microsoft. От днес и до края на месец януари 2021 година всички продукти от раздела за софтуер ще имат изключителна 55% отстъпка, като ще се предлагат и допълнителни отстъпки, които нашите клиенти без съмнение заслужават!

Ексклузивни новогодишни предложения: „Купи един продукт и вземи втория безплатно“

Първо предложение: Идеално за малкия бизнес, както и за хората, които имат нужда от повишена сигурност и функционалност. Най-новата и най-добрата операционна система сега е по-евтина от всякога! Сега или никога.

Второ предложение: ако използвате своята компютърна система за сърфиране в интернет, за плащане на сметки, за четене на имейли или стрийминг, Windows 10 Home може да се окаже точно това, от което имате нужда.

GoDeal24.com е глобален уеб портал, който продава оригинални игри и софтуерни продуктови ключове на своите клиенти от всички части на света. Когато купувате от GoDeal24.com, можете да сте сигурни, че имате работа с доверен бранд, който продава единствено оригинални продуктови ключове за най-разнообразен софтуер.

Оферти на половин цена: само 50% от първоначалната цена, ако използвате кода за отстъпка SGO50:

Допълнителни оферти: най-добрият избор за вашата работа и обучение – 55% отстъпка при използването на кода SGO55:

Виж още >>

Какво още чакате? Тези предложения са валидни само за ограничен период от време и са налични до изчерпване на количествата! Затова още сега си вземете необходимите продуктови ключове преди Новата година и преди да е станало прекалено късно!

Самият шопинг е съвсем опростен и се приемат най-различни начини за разплащане, като разбира се, доставката е безплатна. Всички изброени по-горе намаления и специални отстъпки, са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Така че ако искате да надградите софтуера на вашия компютър по време на празниците, можете да се възползвате от тази голяма новогодишна промоция.

Как да платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт)
  • Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

От GoDeal24.com можете да очаквате само възможно най-добрите услуги. Малко след като направите поръчката, продуктовия ключ бързо ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща. Ако възникнат каквито и да било проблеми или имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение и ще се радва да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected], където да споделите проблема, с който сте се сблъскали.

Малко преди и след началото на новата 2021 година можете съвсем лесно да икономисате немалки суми чрез нашите новогодишни оферти, предлагащи ненадминати отстъпки за продуктовите ключове на Microsoft. Възползвайте се от предложенията на GoDeal24 в края на годината и помогнете на компанията да си освободи място за следващата година.

Кажете сбогом на 2020-та и добре дошла на 2021 година!


Платено съобщение