Нова година – нови предложения: Windows 10 Pro за $9,95, Office 2016 за $23,46, с 35% допълнителна отстъпка

0
904

Новата година дава нови шансове за получаване на горещи предложения от електронния магазин KeysWorlds.com! Започнете десетилетието с ОГРОМНИ отстъпки и вземете любимия си софтуер на Microsoft с 35% намаление. А за антивирусните и защитните пакети има специални кодове за използването на големи отстъпки.

Просто продължете по-нататък, за да видите рекордно ниските цени на най-търсения и най-често използван софтуер. Имате идеалната възможност да си вземете продуктови ключове за програмните продукти на вашия нов компютър или да направите ъпдейт на софтуера, което е особено важно на фона на прекратената вече поддръжка на операционната система Windows 7.

Нова година – нови много изгодни оферти: ДОПЪЛНИТЕЛНА 35% отстъпка за софтуера на Microsoft!

KeysWorlds предлага допълнителна отстъпка от 35% за над 20 програмни продукта на Microsoft. Използвайте кода KWNY35 за всеки от предложените по-долу софтуерни продукти. Ето ги и техните цени:

Нова година – нови изгодни предложения: ДОПЪЛНИТЕЛНА 25% отстъпка за антивирусните и защитните решения!

За да направите най-важното, което е необходимо за една компютърна система, KeysWorlds предлага богат избор от най-добрия антивирусен и защитен софтуер, включително продуктите на Kaspersky, McAfee, Trend Micro и други. Не забравяте да използвате кода KWNY25, за да получите 25% отстъпка за следните пакети:

Да се запознаем с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, базирана на специализирана автоматична система, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.


Платено съобщение