Нова година – нов късмет: спестете до 35% ДОПЪЛНИТЕЛНО за любимия си софтуер с Keysworlds.com!

0
556

Нова година – нови горещи предложения на KeysWorlds.com! Започнете десетилетието с ОГРОМНИ отстъпки до 35% за любимия си софтуер на Microsoft, на антивирусните програми и разнообразни защитни пакети с помощта на продуктовите ключове, изброени по-долу.

Ето защо си струва да погледнете по-долу и да видите рекордно ниските цени на оригиналния и най-продаван софтуер. По този начин получавате възможност да активирате софтуера за вашия нов компютър или да направите ъпдейт на вече остарелите софтуерни пакети. Това е особено важно именно сега, когато приключва поддръжката на операционната система Windows 7. Погледнете и се убедете сами!

Ето ги и новогодишните предложения: ДОПЪЛНИТЕЛНА 35% отстъпка за софтуера на Microsoft!

KeysWorlds предлага допълнителна 35% отстъпка за на 20 софтуерни продукта на Microsoft. Използвайте кода KWNY35 за всеки продукт и вземете при изключително достъпна цена следния софтуер:

Още новогодишни предложения: ДОПЪЛНИТЕЛНА 25% отстъпка за антивирусните програми и пакети!

За да инсталирате най-доброто на вашия компютър, KWNY35 предлага продуктови ключове за най-добрия антивирусен софтуер на Kaspersky, McAfee, Trend Micro и други. Не забравяте да използвате кода KWNY25, за да спестите 25%:

Да се запознаем с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, базирана на специализирана автоматична система, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.

Започнете Новата година по най-добрия начин, като изберете Keysworlds. Весели празници!


Платено съобщение