Нови оферти за продуктови ключове за Windows 10 1903 и за друг софтуер

Вземете съвсем евтини продуктови ключове за най-новата версия на операционната система Windows 10, както и друг софтуер на Microsoft, включително Office 2019.

9
1943

Големият пролетен ъпдейт за Windows 10 излезе на 21-ви май 2019 година, известен и с кодовото си име 19H1. Това е първата голяма актуализация за Windows 10 за тази година. В това обновяване Microsoft въвежда редица подобрения, като работата на почти всички основни функции е оптимизирана. Тази актуализация оправя възникналите проблеми от миналия голям ъпдейт Windows 10 October 2018 Update, който създаде немалко главоболия на потребителите.

Новото обновяване добави редица нови възможности, като например временно спиране на ъпдейтите, нови режими на работа и големи подобрения при онлайн гейминга. Говори се, че новата версия на Windows 10 ще поддържа игрите за XBox One, а това наистина е интересно.

Нашите онлайн предложения за Windows 10 са 100% автентични продукти със съвсем достъпни цени за разлика от другите интернет магазини. Допълнително предлагаме и 20% отстъпка за нашите продукти. Но предложението е за ограничен период от време и ако искате да ги вземете, трябва да побързате.

В рамките на нашата лятна промоция, магазинът предлага допълнителна отстъпка от 20% върху всички софтуерни продукти. Просто използвайте кода за отстъпка JG24SM20 и го въведете преди да платите. Нашите продукти включват:

Microsoft продължава да се придържа към печелившата си формула и в новата версия на Windows 10. Продуктовият ключ на операционната система Windows 10 е комбинация от 25 цифри и букви (пет поредици от символи, включващи цифри и букви). Този ключ ви дава възможност да актуализирате Windows 10 до последната версия заедно с всички нови особености на операционната система. Продуктовият ключ е валиден както за 32-битовата, така и за 64-битовата версия на Windows 10.

Новата версия на Windows 10 предлага редица нови възможности, като например оптимизиране на екранното пространство с цел по-добре да се фокусирате върху непосредствените си задачи и най-често използвани приложения. Можете съвсем лесно да прегледате отворените програми и работещите процеси, да създадете виртуален десктоп, за да получите повече работно пространство или тематично да групирате работата си чрез отделно десктоп пространство за работа с офис, друго – за игри и т.н.

Windows 10 поддържа специален геймърски режим, в който хардуерните ресурси се разпределят по такъв начин, че най-много от тях да получи играта, независимо дали е казуална или е едно от най-новите заглавия.

Microsoft Office 2016 pro е адресиран преди всичко към към бизнес сектора и оправдава високите очаквания на бизнеса към този софтуер. Предлага подобрени и напълни изчистени от бъгове версии на Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Publisher, Outlook, Access и Skype for business. Този офис пакет отговаря на всички очаквания за стабилност и производителност.

С Microsoft Office 2016 pro офис задачите се извършват за нула време, независимо дали става дума за писане на имейл, създаване на презентации, работа с таблици и фигури или организиране на поток от имейли.

Най-доброто по отношение на производителността. Този продукт включва както Windows 10 Pro, така и Office 2016 Professional Plus. Те задоволяват както нуждите на бизнеса, така и манията към игрите. С използването на красиви теми, с бързата проверка на правописа и граматиката и лесния начин за споделяне на файлове, както и с многото си удобни функции, Windows 10 Pro и Office 2016 Pro ще ви впечатлят със своята скорост и ефективност.

За всички, които искат най-новите възможности и висока производителност се предлага този продуктов ключ, който може да се използва само за един персонален компютър. Изключително удобно за малките предприятия, които се опитват да се справят с минимални инвестиции. Microsoft Office 2019 Professional Plus идва с нов облик и няколко страхотни нови функции:

  • Черна тема за Office Word – черното е винаги модерно. Има и нови средства за обучение
  • Excel има нови функции, има подобрения в PowerPivot, в 2D картите, в диаграмите и в PowerQuery
  • PowerPoint има разширени възможности, като например трансформация на обектите чрез морфинг
  • Работата с контактите в Outlook е значително подобрена
  • OneNote получи голяма актуализация и обедини своята функционалност с удобството на Windows 10. Добавени са нови възможности, като например обработката на ръкописен текст, подобрена синхронизация и други

Версията Professional Plus включва богат пакет от програми и е много подходящ за хората, които уютно работят в дома си и търсят мощно и надеждно решение за офис работа, което да може бързо да работи с всякакви таблици, документации и т.н. Функционалността на този продукт покрива целия диапазон на креативността и производителността.

С многобройните си и детайлни подобрения, това е най-мощният софтуерен инструмент за създаване и работа с документи. За тези, които работят отдалечено в дома си и искат да използват пълния диапазон на софтуера на Microsoft, се препоръчва да си вземат и използват Professional Plus версията.

 


Не забравяйте първо да изтеглите правилните версии на необходимия софтуер. Запишете ги в диска на вашия компютър и тогава използвате закупените оттук продуктови ключове.

Забележка: Можете по всяко време да се обърнете към екипа за обслужване на клиентите на GoodOffer24, като изпратите имейл на адрес info@goodoffer24.com

 


Платено съобщения

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Vlan8
Vlan8

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-win_licensing/is-this-license-official/9d99e568-1804-425c-ba0f-06b050f9db06

Не разбирам как можете да публикувате подобна „статия“, със сигурност нарушавате закона.

Анонимен
Анонимен

Идеята е хората използващи активатори да си купят евтин ключ и така да им се активира ос без да трябва да ползват активатор.

Разум
Разум

Това да ми плащате няма да си го инсталирам 😀

Атанасов
Атанасов

По принцип ключовете работят. При мен специално Windows 10 вече година. Колко ще работи, това един господ знае. Направих запитване към сайта за издаване на фактура. Отговор така и не получих.

Аз ве аз
Аз ве аз

Ква фактура ве? Това са крадени ключове 😀
Като си купуваш трева, да не би дилъра ти да дава фактура? 😀

user
user

Да давате пари за продукт който ви следи и ви краде всичката лична информация, да това вие си го решавате, поне този продукт да беше качествен но той дори не е и качествен.

азззз
азззз

В ebay Виндовс ключовете са по 3 до максимум 5 евро.
Офис пакети се намират за 15 евра, като имаш право да го инсталираш на до 5 устройства – PC, MAC, таблет, телефон и т.н.

уфффф
уфффф

Какви подобрения каква печеливша формула? Нямам звук, възстановяването на предишната версия не работи, въпреки че имам папката windows.old, няма sandbox в допълнителните функции, въпреки че е включена виртуализацията

Aptekar
Aptekar

Поне. не рекламират сайтове за евтини хапчета