Нови промоции на Godeal24: Windows 10 Pro само за $7,59

0
949

Възползвайте се от голямата пролетна разпродажба Spring for Summer на продуктови ключове и икономисайте много! С помощта на предложените по-долу промоции и отстъпки различните видове софтуерни продукти могат да бъдат взети съвсем евтино, което дава възможност за лесно обновяване на компютърната система, за по-удобна отдалечена работа и по-лесно онлайн учене. Налични са купони, които намаляват цената на продуктовите ключове, както и специални предложения, които могат да бъдат взети директно. По този начин получавате гъвкавост и поддържате своята производителност при съвсем ниска цена. Разгледайте нашите оферти и няма да сбъркате, ако се възползвате от съвсем ниските цени на глобално използвания софтуер на Microsoft.

Интернет магазинът Godeal24 предлага много големи отстъпки при закупуването на най необходимия софтуер за един персонален компютър, като например операционната система Windows, както и някой от най-разпространените пакети за повишаване на производителността, какъвто е например Office. Ако имате нужда от най-новата версия на Windows 10 или друг основен софтуер, възползвайте се от нашите предложения и можете да спестите наистина значителни суми. Не забравяйте, че електронните купони с кодове дават допълнителна значителна отстъпка.

Базисна промоционална оферта

Стабилната и удобна работа от разстояние изисква добре поддържани операционна система и допълнителен софтуер. Използвайте кода на съответния електронен купон, за да получите една наистина голяма отстъпка.

Продуктови ключове за ОС Windows на половин цена

Код на купона: SGO50

Godeal24 ви предлага съвсем безопасен и рентабилен начин за получаване на оригинален софтуер за новия компютър, както и за обновяване на компютърните системи, които все още работят със стари версии на Windows, поддръжката на които вече е прекратена.

Специална оферта за софтуерни комплекти

Код на купона: SGO62

Ако търсите софтуер за домашни, учебни и професионални цели, изброените по-долу продукти са много подходящи и се предлагат при изключително ниска цена.

Процесът на закупуване на нашите продукти е съвсем лесен. Имате възможност да изберете най-различни начини за заплащане, като доставката разбира се, е безплатна. Всички представени тук промоционални цени и специални отстъпки, които са изброени по-горе, са ограничени във времето и важат само до изчерпване на наличностите и ако искате да обновите и надградите вашия софтуер, побързайте и със сигурност ще намерите нещо подходящо в нашата нова промоционална кампания.

Как да платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт)
  • Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

От GoDeal24.com можете да очаквате само възможно най-добрите услуги. Малко след като направите поръчката, продуктовия ключ бързо ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща. Ако възникнат каквито и да било проблеми или имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение и ще се радва да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected], където да споделите проблема, с който сте се сблъскали.


Платено съобщение