Новогодишен подарък: Win10 Pro безплатно и оторизиран антивирус само за 13,99 евро

0
1959

Не е тайна че на Коледа и Нова година стават чудеса. Коледните промоции са навсякъде, предлагат се съществени отстъпки, има интересно оферти за много продукти, като магазинът BZFuture не е изключение от празничните настроения.

Онлайн магазинът ни напомня, че Microsoft спира поддръжката на операционната система Windows 7 на 24 януари тази година.

В тази ситуация, от съображение на сигурност, най-доброто решение за потребителите от гледна точка на информационната безопасност е преминаването към Windows 10. Но цената на  лиценза за най-новата ОС на Microsoft е минимум 120 евро. Ето защо може да си вземете от BZFuture безплатен продуктов ключ за активирането на Windows 10, ако си закупите антивирусен софтуер на половина цена.

Примери на някои предлагани продукти:

Антивирусната програма на McAfee плюс безплатен продуктов ключ за Windows 10 (лицензът струва 159 евро) се предлагат само за 13,99 евро. Кликнете и се убедете сами.

Kaspersky Internet Security за 6 месеца плюс безплатен продуктов ключ за Windows 10 Pro (цена на лиценза 160 евро) само за 15 евро – можете да го вземете оттук.

Kaspersky Internet Security за 1 година плюс безплатен продуктова ключ за win10 Pro (цена на лиценза 172 евро) само за 27 евровземете го оттук

AOMEI Partition Assistant плюс безплатен продуктов ключ за Windows 10 Pro (цена на лиценза 160 евро) само за 17 евро – можете да го вземете оттук.

Продуктовият ключ за законно лицензираната версия на Windows 10 можете да получите чрез няколко съвсем лесни стъпки:
  1. Кликнете върху някой от линковете дадени по-горе
  2. По този начин попадате в уеб сайта на онлайн магазина BZFuture
  3. Изберете си продукта, на който сте се спрели и който ви е необходим
  4. Добавете във виртуалната кошница избраният софтуерен продукт и продуктовият ключ за активирането на Windows 10 или Windows 10 Pro ще бъде добавен автоматично
  5. Плащате поръчката и всички са доволни

Сами можете да се убедите, че отстъпките на най-популярния антивирусен софтуер са много атрактивни и няма да ощетят ваши бюджет. Всичките предлагани онлайн продукти се предлагат от производителите и могат да се вземат от техните официални сайтове или уеб сървъри. И още онлайн магазинът BZFuture е винаги готов да помогне на потребителите, ако възникнат каквито и да било проблеми при покупката, като всичко става много бързо. Продуктовият ключ пристига в електронната поща в рамките на една-две минути и също толкова е бърза реакцията на екипа за техническа поддръжка. Своите въпроси, менения и предложения можете да отправяте на електронната поща с адрес [email protected] или директно в уеб сайта на магазина.

Насладете се на коледните и новогодишни празници и защитете компютърната си система с лицензиран антивирусен софтуер, като едновременно с това вземете безплатен продуктов ключ за операционната система Windows 10 Pro.

 

И още, обърнете внимание, че за да получите като подарък Windows 10 Enterprise LTSC 2019 (Enterprise Edition с максимално възможен период на поддръжка), трябва да изберете един от следващите антивирусни продукти:

McAfee Antivirus + безплатен продуктов ключ за Windows 10 Enterprise LTSC (цена на лиценза 159 евро) можете да вземете само за  13,9 евро ето от този линк.

Kaspersky Security плюс безплатен ключ за Windows 10 Enterprise LTSC (цена на лиценза 160 евро) може да се вземе за 15 евро от тази уеб страница.

AOMEI Partition Assistant плюс ключа за  Windows 10 Enterprise LTSC  (цена на лиценза 162 евро) за 17 евро ето оттук.

Avira Internet Security плюс безплатния ключ за Windows 10 Enterprise LTSC key (цена на лиценза 162 евро) можете да вземете за 19 евро ако последвате тези препратка.


Платено съобщение