Новогодишни продажби: софтуер на Microsoft с отстъпка до 98%! Най-ниските цени за Windows 10, Office 2016 и Office 2019 – започват от $10,62!

4
2153

Новата година означава едно Ново начало и е чудесен повод да се насладите на най-добрите предложения и да обновите своя софтуер при изключително ниска цена. Вижте в края на годината най-евтините оферти на продуктови ключове от GoodOffer24 – до 98% отстъпка за софтуера на Microsoft, която важи ограничено време.

Днес, когато Коледа отмина, а Новата година бързо наближава, GoodOffer24 представя голямата си промоция на Новогодишен софтуер. Независимо дали той ще бъде за игри или за работа, получавате валиден продуктов ключ, с който можете да спестите много пари при инсталирането на нова операционна система, офис пакет или и двете.

НОВА ГОДИНА – НОВ КЪСМЕТ: допълнителна отстъпка от 40% на софтуера и продуктовите ключове!

Ако искате да разберете, колко точно ще спестите, разгледайте предложенията по-долу с ексклузивни кодове за големи отстъпки, предлагани от GoodOffer24. Можете и директно да посетите уеб страницата с промоциите и да видите всичко оферти наведнъж.

Спестете 30% от продуктовите ключове за софтуера на Microsoft, като използвате кода JGNY30!

Взели сте си нов компютър за Коледа или са ви го подарили? GoodOffer24 улеснява живота ви и предлага допълнителна 30% отстъпка за продуктовите ключове за софтуера на Microsoft – Windows 10, Office 2016 и още много други! Използвайте промоционалния код JGNY30, за да вземете с намаление следните продукти, както и много други:

Спестете допълнителни 40% при Office 2019 и комбинираните софтуерни пакети, като използвате кода JGNY40!

Ако имате нужда от новите и от подобрените функции на Office 2019, използвайте кода JGNY40, за да получите допълнителна отстъпка от 40% за някой от следните продукти:

Започнете на чисто с GoodOffer24 и честита новата 2020 година!

Защо GoodOffer24?

GoodOffer24 е голям онлайн магазин, специализиран в продажбата на продуктови ключове за най-популярния софтуер на Microsoft, включително Windows 10 Pro/Home, Office 2016/2019 и други.

От GoodOffer24 можете да очаквате великолепно и бързо обслужване. Малко след като поръчате, получавате в имейла си избрания продуктов ключ, без да се налага да се чака. Осен това GoodOffer24 дава ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНАТА УСЛУГА и по този начин ви предпазва от излишни разходи за евентуална подмяна и поддръжка на продукта.

Магазинът има изключително опитен екип, който се занимава с тази дейност от 10 години. Предлагат се и продуктови ключове за игри и карти за игрите – можете да сте сигурни, че сте в опитни ръце. И още, екипът на GoodOffer24 работи в 24/7 онлайн режим и обслужва клиентите през цялата година.

Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да използвате имейл адреса [email protected] – екипът ще се радва да помогне.

Начини на плащане

Освен кредитни и дебитни карти, може да се използва и PayPal, като този метод е предпочитаният от GoodOffer24, понеже е по-гъвкав.

Специална забележка: имайте предвид, че за софтуера на Microsoft първо трябва да изтеглите необходимия софтуер от сървърите на компанията и след това да го активирате с получените продуктови ключове на GoodOffer24.

 


Платено съобщение

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Аз ве аз
Аз ве аз

Забравили сте да изключите коментарите 😀

асдасд
асдасд

Тестват любовта към рекламата на пиратски софтуер 🙂 Платен при това….

Георги
Георги

Моите адмирации!!! Не се бях замислил какво е да си Пират и същевремено да си плащаш ?!?!?! Накрая по малка глоба ли ти налагат? 😀😀😀😀

Браво, Калдата!
Браво, Калдата!

А пък във форума модерята/админите се правят на щипани моми и с негодувание се карат някому, който споменава нещо за пиратски софтуер…
😀 😀