Ограничения в обслужването на Office 365? Защо да не си вземете Office 2019/2016 с 50% отстъпка?

0
1121

Тъй като много хора са принудени да работят отдалечено от вкъщи заради пандемията от новия коронавирус, облачните услуги на Microsoft се натовариха сериозно. Microsoft Teams, което е едно от най-бързо развиващите се приложения на Office 365 на корпорацията, миналата седмица имаше 44 милиона активни потребители, като само за седем дни добави още 12 милиона.

За да намали натоварването на своите сървъри, тази седмица Microsoft уведоми администраторите на Office 365, че ще извършва някои корекции в приложения като Microsoft Teams и SharePoint Online, което без съмнение ще окаже влияние на ефективността на отдалечената работа. И тъй като виждаме, че някои от функциите на Office 365 са ограничени, няма как да не си помислим дали няма друг подобен софтуер, при който няма подобни ограничения? Да, има това са Office 2019 и Office 2016, които не ограничават вашите възможности.

Най-добрият софтуер за офиса: Microsoft Office 2019 и Office 2016

Office 2019 е най-новата версия на популярния офис пакет на Microsoft, който включва на практика всички възможности и функции, интегрирани в Office 365 ProPlus през последните три години. Ако отскоро сте започнали отдалечена работа от дома си и ви трябва високо ниво на ефективност, то Office 2019 е най-добрият вариант. Пакетът предлага мощни функции, включително роуминг, новите типове анализи на Excel, възможност за използване на Morph и Zoom ефектите в PowerPoint и т.н. Важното тук е това, че с еднократно закупуване при цена от $149, можете да инсталирате най-новата версия на Microsoft Office на своя компютър и да забравите за допълнителната годишна или месечна такса.

Интернет магазинът gearsoon.com предлага богат избор от продуктови ключове и лицензи при добри цени и невероятни отстъпки в рамките на 28-50%. Магазинът gearsoon.com предлага Office 2019 при цена от $65,36, което е по-малко от половината на първоначалната цена. Но ако използвате електронния купон с код GSS50, можете да го вземете с 50% отстъпка, като по този начин цената на този офис пакет става $32,68. Да напомним, че Office 2019 работи само в средата на операционната система Windows 10. Тоест, добра идея е да си вземете и продуктовия ключ за ОС Windows 10. Магазинът предлага готови комплекти софтуер, при които също може да се използва кода GSS50, даващ 50% отстъпка. Това са пакетите Office 2019 Pro плюс Windows10 Pro, както и Home 2019 Pro плюс Windows10 Home.

Office 2016 Pro е най-познатият офис софтуер сред потребителите, но лицензите за него са доста скъпи. В официалния магазин на Microsoft цената на този софтуер е около $200. Въпреки това, gearsoon.com предлага продуктови ключове за него при цена едва $21,93. Освен това, ако използвате кода GSS40, ще можете да използвате 40% отстъпка за този продукт.

Домашният офис компютър има нужда от Windows 10

Ползата от Windows 10 в работата от вкъщи не приключва с инсталирането на операционната система и нейната настройка. ОС Windows 10 включва и виртуалния асистент Cortana, който опростява офис работата и повишава продуктивността. Ако приложите кода GSS38, който дава 38% отстъпка можете да вземете продуктов ключ за Windows само за $9,61. Gearsoon предлага перфектни софтуерни продукти и денонощно обслужване на клиентите:

Лесно пазаруване, удобно плащане

Gearsoon предлага отлично обслужване и автоматизирана система, осигуряваща много висока ефективност и 100% удовлетвореност на своите клиенти. Продуктовият ключ идва директно в електронната поща малко след заплащането на продукта. Можете да заплатите чрез PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Техническата поддръжка работи в режим 24/7, а на [email protected] винаги ще получите необходимата помощ.

 


Платено съобщение