Пет начина за пращане на реални подаръци чрез Twitter

0
17

Природата на микроблогинг платформата Twitter е такава, че е малко вероятно да знаете пощенския адрес, на който се намират потребителите, с които си пишете. Доскоро изпращането на реални подаръци до потребители в Twitter беше доста проблематично, но напоследък се появиха няколко услуги, които решават този проблем. Удобството на тези сайтове е, че позволяват получаване на истински подарък без да е нужно разкриването на реалния адрес.

Първата услуга, която прави реално изпращането на истински подаръци се нарича ParcelGenie. Тя е предназначена за по-младите потребители на микроблогинг платформата и можете да избирате между подаръци от категориите забава, флирт, закачки, култ и знаменитости.

Втората услуга е Tigerbow. Предлаганите възможности за подаръци са подходящи за аудитория на по-солидна възраст. От тук можете да подарявате книги, филми, цветя, храни и други подобни. Могат да се изпращат и картички до потребители по целия свят.

Третото предложение за изпращане на реални подаръци до потребители от Twitter е Twitgift. Услугата е нова и в момента предлага ограничен асортимент от възможности за подаръци. Най-популярният продукт в сайта са бисквитките, които могат да се подаряват в различни количества и са на доста примамливи цени. Twitgift са сключили договор с пекарна, която произвежда специална продукция, само за тях.

Четвъртата услуга е Twegistry. Асортиментът на сайта е с любовна насоченост. Предлагат се плюшени играчки, шоколадови бонбони, еротично бельо и ядки. Все подаръци, които са подходящи за влюбени хора.

Последният представен сайт ще бъде SendSocial. В момента услугите му се предлагат само за потребителите във Великобритания. За разлика от другите сайтове, чрез този можете да подарите каквото си поискате, а получателят да получи подаръка, отново без да разкрива самоличността си.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари