Предприемачество в софтуерния и интернет бизнес

1
25

На 21, 22 и 23 Май, 2010 в гр. София ще се проведе тридневен обучителен семинар на тема „Предприемачество в софтуерния и интернет бизнес”.

Събитие е част от веригата образователни програми „Start in Garage”, които вече се радват на изключителен успех в най-развитите ИТ пазари в света – САЩ, Русия и Украйна.
Основните теми, заложени в сесиите на трите дни са:
– разработване на успешни стратегии и бизнес модели в ИТ сферата
– създаване на стратегия за маркетинг и продажби на технологични продукти и услуги
– привличане на инвестиции в стартиращи проекти
– монетизация
– защита на интелектуалната собственост
– управление на човешките ресурси от създаването на компания до нейното развитие

Семинарът ще се проведе на английски език, поради международния характер на събитието. Теоретичните лекции и практически казуси ще бъдат представени пред малък брой участници в рамките на 30 часа. Третият ден от семинара – така наречения “VIP Day”- ще протече под формата на пряк диалог между инструкторите и аудиторията. Предвид настоящата икономическа криза, главен приоритет на мероприятието е участниците да обменят идеи, да споделят професионалните си проблеми и да придобият ноу-хоу от международни специалисти с богат опит. За да бъде постигната тази цел, организаторите залагат на индивидуален подход на преподаване, ориентиран към специфичните нужди на всеки един участник. Предвидени са повече от 10 часа посветени на разрешаването на реални казуси, както и прогнозиране и създаване на бизнес програми за действие. Нещо повече, след приключване на обучението на всеки един от участниците се предоставя възможност за пряк контакт с гост-лекторите и инструкторите за получаване на пакет от материали и допълнителна информация.

Повече информация за събитието можете да намерите на официалната страница на семинара: www.startingarage.bg

Събитието се провежда с медийната подкрепа на www.kaldata.com.
0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари