Презентация на Бил Гейтс прекъсната от син екран

4
74

Невероятният късмет на Бил Гейтс му изневерил по време на презентация на годишното изложение на асоциацията Consumer Electronics Association, което се провежда в Лас Вегас. Неговата демонстрация на Microsoft Media Center прекъсна със син екран по време на демонстрация на интеграцията на дигиталните фотографии, а по-късно мениждър от Microsoft не можа да осъществи достъп до интернет с помощта на Tablet PC.

Също така една нова компютърна игра, Forza Motor Sport, приключи неочаквано със син „екран на смъртта“ на Windows, който показва че е възникнала сериозна грешка в ядрото на операционната система, и най-често изисква рестартиране на компютъра.

Презентацията е започнала с хумористично изпълнение на Конан О’Брайън, който представи гегове на тема „Изгубеният уикенд на Бил и О’Брайън във Вегас“ . „Много се напих и на сутринта се събудих с проститутка“, казал О’Брайън, допълвайки : „Бил също се напи. Той се събуди с компютър Apple“. Комикът добави, че не е в състояние да критикува Microsoft, тъй като в мозъка му бил инсталиран процесор Pentium. Докато чакали да се появи презентацията на екрана, Конан изтърсил „а сега девет души ще бъдат уволнени“, но това вече не било посрещнато с голям смях.

Най-богатият човек на планетата е известен с това, че винаги е имал късмет при представянето пред публика на нов софтуер. Предишният гаф бил в далечната 1998 година при представянето на Windows 98. На следващата година обаче, той се завърнал победоносно и показал постигнатия напредък.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари