Пролетна промоция на BZfuture: вземете лицензиран антивирус и безплатен продуктов ключ за Windows 10

0
2177

Интернет магазинът BZfuture предлага продуктови ключове за най-различен софтуер, включително безплатни ОЕМ ключове за операционната система Windows 10 Pro по време на своята пролетна промоционална компания.

Предлаганата отстъпка е безпрецедентна, понеже за да върне клиентите си BZfuture раздава безплатни продуктови ключове за Windows 10 Professional Edition и Enterprise Edition.

Ос Windows 10 е съвместима със съвременния хардуер, софтуер и периферни устройства. Фокусирайте се върху богатата функционалност и безопасността на вашата компютърна система. Да не забравяме, че антивирусната програма е от съществено значение за всички потребители, която може да защити вашите данни и да запази поверителността на личния живот. BZfuture предлага два антивирусни продукта с 50% намаление.

Ето какви комплекти предлага BZfuture:

Новата Windows 10 Pro е една от най-стабилните операционни системи и едно от нейните предимства е, че осигурява цялостен достъп до електронния магазин Windows Store. Използването на продуктов ключ ви дава възможност да изтегляте игри или техните демонстрации, включително заглавията на Microsoft, като например Forza. По принцип можете да правите много повече неща в сравнение с пиратските версии на Windows.

С Windows 10 геймингът е много по-добър. Не само че всички изгри работят перфектно, но и можете да играете съвместно с геймърите използващи Xbox One и други Windows 10 устройства. В ОС Windows е обърнато специално внимание на игрите – от обикновените ежедневни заглавия до най-новото поколение компютърни игри.

А ако наскоро сте си сглобили компютър или сте купили конфигурация без операционна система, тези предложения са един чудесен начин за инсталиране и след това активиране на Windows 10 Pro с подходяща антивирусна програма при изключително атрактивни цени – под 30 лева.

След като имате продуктовия ключ, остава да изтеглите Windows 10 Pro от сървърите на Microsoft и да я инсталирате. След инсталацията можете в настройките: Control Panel > System, да изберете промяна на продуктовия ключ и да въведете полученото от BZfuture и по този начин да активирате вашето копие на операционната система. Това е само един от начините, има и други.

Ако имате някакви въпроси, нашата онлайн техническа поддръжка работи в режим 7/24 през цялата година. Помощ можете да получите от електронния адрес [email protected], където нашите специалисти ще се радват да ви помогнат. За повече информация относно промоциите и наличните софтуерни продукти, посетете уеб сайта на магазина или изпратете имейл с вашия въпрос – ние ще ви отговорим. Приятно пазаруване!

 


Платено съобщение