Промоция по случай Деня на майката: можете да вземете Windows 10 безплатно

0
3220

Все повече и повече хора започват, а някои продължават да работят отдалечено от домовете си, понеже глобалната пандемия от COVID-19 продължава да върлува. Работата от вкъщи може да бъде невероятна, но е възможно да възникнат въпроси като например, как да станем по-продуктивни и как да извлечем максимална полза от времето си пред екрана.

Един лесен отговор на всички въпроси от подобен род е да се направи една съвсем малка инвестиция в софтуер от висок клас, каквито са Windows и Office, предлагани от Microsoft.

Много са компаниите, принуждаващи своите специалисти и служители да работят от домовете си и да използват един и същ софтуер, най-често Microsoft Office. Но ако не разполагате с това програмно осигуряване, може да се почувствате така, сякаш ви няма и сте изчезнали.

Интернет магазинът Keysworlds предлага много изгодна промоция по случай Деня на майката. По случай празника всички продукти са с невероятно ниски цени. Така например, можете да вземете продуктовия ключ за Microsoft Office 2019 само за 29,5 евро. Като допълнение се предлага огромна отстъпка: при закупуването на продуктов ключ за Office 2019 или 2016 получавате ключ за Windows 10 напълно безплатно. Действайте сега и ще можете да се насладите на великолепната функционалност на Office 2019/2016 и Windows 10 при невероятно ниски цени.

Купете един Office и вземете Windows 10 напълно безплатно

Предлагаме всички офис продукти на Microsoft при половин цена!

Към днешен ден потребителите на Microsoft Office вече са над 1,2 милиарда. Софтуерният гигант предлага широка гама от програмни инструменти и услуги, които могат да се използват както в работата, така и вкъщи. Този софтуер улеснява работата и живота ви! Ако използвате електронния купон с код KWS50 ще получите допълнителни 50% отстъпка и ще вземете Microsoft Office 2019 вкъщи.

Операционната система Windows 10 се предлага с 38% отстъпка

Ако все още използвате компютъра си с Windows 7 или Windows 8, вероятно ще поискате да се надградите до Windows 10. Това ще даде не само актуализация на производителността, но и редица съвсем нови функции и преди всичко информационна безопасност за вашата компютърна система. Струва си да отделите малко време и да се обновите до Windows 10. Сега можете да вземете продуктовия ключ за ОС Windows с 38% отстъпка, ако използвате кода KWS38.

Повече информация за отстъпките можете да намерите ето тук

Лесно пазаруване, удобно плащане

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, която се обслужва от автоматизирана система, осигуряваща много висока ефективност и гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Кодът получават директно в електронната си поща броени минути след като го заплатите. Магазинът приема разплащане чрез PayPal, банков превод, кредитни и дебитни карти. Обслужването на клиенти е в режим 24/7, а ако е необходима помощ или съдействие, използвайте [email protected]


Платено съобщение