Промоция с ограничени наличности: всички офис пакети на Microsoft при половин цена – до $9,49!

0
1274

Все повече и повече хора започват, а някои продължават да работят отдалечено от домовете си, понеже глобалната пандемия от COVID-19 продължава да предефинира понятията за нормалност. Работата от вкъщи може да бъде невероятна, но може да възникнат въпроси като например, как да станем по-продуктивни и как да извлечем максимална полза от времето си пред екрана.

Един лесен отговор на всички въпроси от подобен род е да се направи една съвсем малка инвестиция в софтуер от висок клас, каквито са Windows и Office, предлагани от Microsoft.

Ние предлагаме възможно най-добрите възможно и невероятна отстъпка от 38% до 50%. Цената на продуктовите ключове на всичкия Office софтуер на Microsoft е намалена с 50%, а на ОС Windows – с 38%.

Най-мощната версия – Office Professional Plus

Ексклузивната retail версия на Office за Windows компютри включва пълните версии на Outlook, Publisher, Access, Word, Excel, PowerPoint и OneNote. В сравнение с версията за малкия бизнес, Microsoft Project Professional 2019 включва повече приложения, като например Publisher и Access, а заложените в него шаблони и анализи са по-обширни. Въпреки, че цената на продуктовите ключове е много ниска, ако използвате електронния купон с кода KWS50, ще получите допълнителни 50% отстъпка за да си вземете Professional Plus и да работите спокойно от дома си.

Комбинирани пакети с Office2016/2019 и Windows10

Office 2019 работи единствено в средата на операционната система Windows 10. Ето защо предлагаме закупуването и на Windows 10 заедно с Office 2019 в един общ пакет, като така цената е по-ниска отколкото закупуването на двата продукта поотделно. И тук, ако използвате кода KWS50 ще получите 50% отстъпка за пакета Office 2019 Pro плюс Windows10 Pro, както и за Office 2019 Pro плюс Windows10 Home Bundle.

Microsoft Office за вкъщи и за студентите

Включва пълната версия на Word, Excel, PowerPoint и OneNote, които могат да се използват от семействата и студентите. Но тази версия не може да се използва в бизнеса. И тук също, ако използвате кода KWS50, ще получите допълнителна 50% отстъпка.

Microsoft Office Home and Student

Mac версии — за вкъщи и за бизнеса

Други версии на Microsoft Office

Използвайки електронния купон с код KWS50 ще получите същата 50% отстъпка и за някои други версии на Office.

Office Project professional

Операционната система Windows 10: отстъпка от 38%

Ако все още използвате компютъра си с Windows 7 или Windows 8, вероятно ще поискате да се надградите до Windows 10. Това ще даде не само актуализация на производителността, но и редица съвсем нови функции и преди всичко информационна безопасност за вашата компютърна система. Струва си да отделите малко време и да се обновите до Windows 10. Сега можете да вземете продуктовия ключ за ОС Windows с 38% отстъпка, ако използвате кода KWS38.

Лесно пазаруване, удобно плащане

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, която се обслужва от автоматизирана система, осигуряваща много висока ефективност и гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите! Кодът получават директно в електронната си поща броени минути след като го заплатите. Магазинът приема разплащане чрез PayPal, банков превод, кредитни и дебитни карти. Обслужването на клиенти е в режим 24/7, а ако е необходима помощ или съдействие, използвайте [email protected].


Платено съобщение