Прототип на непознат и уникален iPhone забравен в бар

10
36

Прототип на нов и непознат модел на iPhone 4G е бил намерен в бирария, която се намира в Сан Франциско. Човекът който е намерил уникалното устройство пожелал да остане анонимен, но се съгласил да продаде устройството на хардуерното издание Gizmodo за солидната цена от 5 хиляди щатски долара.

Случайният посетител разпитал хората в бирарията, дали мобилното устройство не принадлежи на някой от тях. Никой не проявил интерес и не си припознал апарата. Тогава анонимният човек извадил телефона от калъфката му и видял отворена страница от Facebook, в която бил логнат един от софтуерните инженери на Apple, който се казвал Грей Пауъл. Човекът решил да опита да върне телефона на собственика му на другата сутрин. Когато се наспал забелязал, че съдържанието на телефона е заличено благодарение на една от услугите на Apple, която унищожава личните данни в iPhone устройства, които са обявени за откраднати.

След по-щателен оглед станало ясно, че този iPhone не е като другите и е нещо ново и непознато. Късметлията който го намерил веднага се отказал от идеите за търсене на собственика и решил да продаде апарата на този, който даде най-много пари.

От Gizmodo твърдят, че са получили официално писмо от Apple, с което се настоява телефонът да бъде върнат незабавно. Самото наличие на подобно писмо означава, че наистина става въпрос за прототип на невиждано досега устройство, което току що е излязло от най-тайните лаборатории на Apple. Остават съмнения дали това не е просто поредният маркетингов трик на PR отдела в компанията на Стийв Джобс.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
10 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари