Разпродажби и промоции на Dealworlds: Windows 10 само за $7,43

0
840

СЕЗОННОТО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ е една отлична възможност за обновяване на операционната система и постигане на осезателно подобрение на производителността и сигурността. По време на тази промоция се предлагат големи отстъпки за всички продукти на Microsoft. Използвайте най-добрите продуктови ключове, понеже наличието на актуализиран компютър помага много за подобряване на производителността на домашната компютърна система. Windows и Office са двата най-използвани софтуерни продукти в света и сега можете да обновите програмните продукти на своя компютър при съвсем ниска цена благодарение на предложенията на Dealworlds.com. Посещавайки уеб сайта на този интернет магазин, можете да се възползвате от до 62% отстъпки за продуктовите ключове на софтуера на Microsoft.

Имате нужда от Win10 Pro, Office 2019 или LTSC? Просто се възползвайте от нашите ексклузивни отстъпки и икономисвайте парични средства, за да си закупите нещо друго – например нов хардуер.

Основни промоции на софтуерните продукти

Windows 10 Pro и MS Office 2019 на специална цена, като покупката от този род не изисква въвеждането на код от електронен купон. Не пропускайте тази уникална възможност.

Windows 10 на половин цена

Код на купона: SDW50

Използването на отстъпка никога не е било по-лесно. След като съставите списъка на пазаруване е достатъчен само един плик с компютърната мишка, за да се възползвате от кода на купона. Шопингът в Dealworlds е съвсем лесен, като в същото време можете да спестите много.

62% отстъпка за софтуерни комплекти

Код на купона: SDW62

Софтуерните комбинации в тези пакети осигуряват допълнителна отстъпка,

55% отстъпка за други софтуерни продукти

Код на купона: SDW55

Предлагаме и други видове софтуерни продукти. Може би търсите софтуер за домашна, учебна или професионална употреба? Изброените по-долу продукти са подходящи за тези цели и се предлагат при добра цена. Достатъчно е само да използвате кода SDW55 във виртуалната количка за пазаруване.

Самия процес на пазаруване е съвсем лесен и има много и разнообразни начини за плащане. Да подчертаем, че всички специални отстъпки и промоции, представени по-горе, са валидни само до изчерпване на наличностите и ако искате да обновите вашия компютърен софтуер по време на празниците, трябва да побързате, за да се възползвате от някое от тези предложения.

Как да платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

  • Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт)
  • Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

Малко след като направите поръчката, продуктовият ключ веднага ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща. Ако възникнат каквито и да било проблеми или имате някакви въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти е винаги на разположение и ще се радва да ви помогне с думи и дела. Можете да изпратите имейл на адрес: [email protected], където да споделите проблема, с който сте се сблъскали.


Платено съобщение