Сезонно намаление на цените: Office 2019 Pro плюс Windows 10 Pro за $53,08

19
900

Microsoft Office е най-разпространеният софтуерен пакет, включващ редица инструменти, повишаващи производителността. Офис пакетът се използва от хиляди служители, студенти и писатели от целия свят!

Пакетът се нарича и Suite, понеже предоставя всички необходими за ежедневната работа софтуерни инструменти, включително програма за текстообработка за въвеждане и редактиране на всякакви текстове, електронна таблица за изчисления и анализ на данни, приложение за слайдшоу и бързи презентации, управление на бази данни, приложение за работа с електронна поща и други.

Ако планирате да надстроите своя софтуер или сте нов в използването на Microsoft Office, тук можете да намерите интересни предложения. Добре познатият Office 2016 все още е много популярен и е един солиден избор, но вече има много по-нови и по-добри алтернативи, като например Office 2019 или Office 365.

Office 2019 е най-новата версия на популярния Microsoft Suite! Той комбинира всички класически инструменти от предишните версии с нови функции за постене на време, като интерфейсът е станал още по-удобен. Всичко това е специално проектирано съобразено с нуждите на бизнеса. Но по-важното е, че този софтуер можете да закупите наведнъж и да не ви се налага да плащате абонаментни такси, както е при Office 365.

Да преминем към основния въпрос: откъде този офис пакет може да бъде закупен на разумна цена?

GoodOffer24 предлага своите пролетни промоционални оферти с до 20% специална отстъпка за всички програмни продукти! Просто използвайте кода за отстъпка JGO24SP20 и вземете най-новите и най-добрите продукти на Microsoft за съвсем достъпна цена. Ето някои от най-интересните пролетни оферти:

GoodOffer24.com предлага още една голяма промоция – Office 2019 с неустоима цена! Просто използвайте кода JGO24OFFICE2019 и използвайте допълнителна отстъпка от 30% от и без това ниската цена.

Освен Office, в нашия каталог можете да намерите удивителни предложения в раздела „Софтуер“, в който са включени най-търсените продукти на Microsoft. Нека разгледаме по-подробно:

  1. 30% намаление при използване на електронния купон JGO24OFFICE2019 за продукта Microsoft Office 2019

2.  20% отстъпка при използването на кода JGO24SP20 за най-популярния софтуер на Microsoft. Ето едни от най-добрите оферти към днешен ден:

Защо GoodOffer24?

GoodOffer24.com е бързо развиваща се онлайн платформа за продажба на продуктови ключове, софтуерни лицензи, ключове за игри и за картите в игрите. И всичко това при страхотни цени! Със своя десетгодишен опит и изключително положителните отзиви на потребителите, GoodOffer24 продължава да предлага най-конкурентните цени на пазара.

Лесно се купува и лесно се плаща

Пазаруването в GoodOffer24.com е изненадващо лесно. Малко след като поръчате и платите, получавате имейл, включващ избраните от вас продуктови ключове, като не се налага да чакате цели дни, за да получите отговор. Можете да избирате най-различни начин за плащане – например PayPal (препоръчва се) или кредитна карта. И накрая, но не последно място, ако имате каквито и да било въпроси, техническата поддръжка ще ви даде незабавни и изчерпателни отговори.

Няма какво да чакате. Хвърлете един поглед на този уеб сайт. Със сигурност ще намерите нещо, което ви интересува, при това на приятно ниска цена.


Платено съобщение

19
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
13 Отговори на коментарите
11 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
11 Автори на коментарите
КrasiРосен ПеневсадасдНЕКАПРЕСТАНЕТЕ Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Някой
Някой

Още 1 път я пуснете тая ИЗМАМА и спирам четенето на сайта ви изобщо! Преминавате всякакви граници!

Ale
Ale

Подкрепям,

хахаха
хахаха

Мой колега си купи офис пакет от тук. След по-малко от месец му го спряха.

Кrasi
Кrasi

Що бе, всичко е ок, просто софтуера по принцип е бързо развалящ се продукт, като кашкавала, и Майкрософт са решили да разпродадат тая партида дето и наближава крайният срок на „най-добър до“. Зимайте народе, то туй е нормално!

Efix
Efix

Това си е за секция „Прессъобщения“, тук няма какво да прави.

Boocho
Boocho

Това си е за икономическа полиция – реклама на крадени стоки.

садасд
садасд

Също и за КЗП – подвеждаща реклама, която въвежда потребителите в заблуждение. Нелегален лиценз се представя като легален.

хахаха
хахаха

Ето тук се крие ключът: software.html?acc=51
acc=51 🙂
Трупаме комисионна от реферали….. ви еа и кликбайтърите.
Струва ли си за някакви си пикливи 50-60 доларчета на месец да се излагате толкова?

MCMXLVIII
MCMXLVIII

Оттук ясно, че не стават, но аз се замислям дали да не пробвам ebay-ските, някой има ли отзиви за тях, изобщо има ли някаква разлика между двете?

Росен Пенев
Росен Пенев

не съм съгласен с вас. аз от тези оферти си купих и уин 10 про и офис пакет и платих само 30 долара и ги ползвам повече от година и съм много доволен.

пипи
пипи

И аз. Според мен всички дето плюят или са дистрибутори на Майкрософт или са го купили скъпо, и сега искат и друг да се прекара.

садасд
садасд

Лицензът ти е нелегален – точно толкова, колкото ако си го свалиш от замунда, и го активираш с активатор. Просто ти си си платил на автора на статията за това.

пипи
пипи

Абе я се пробвай със замундски да се ъпдейтнеш от сайта на Майкрософт, а с този става бе може без проблеми вече 2 години. А за в къщи не ми трябва лиценз.

садасд
садасд

Не мога да пробвам – ползвам Mac 🙂

НЕКА
НЕКА

Защото са коректни ли си куих WIN 10 и после ми казаха няма такава поръчка към този Email и няма какво да направим? Измамници долни са!

Пускат заъгалки на 100 човека 1 печели с истински лиценз

садасд
садасд

Така е. Щом едно нещо струва 300, а някой ти го дава за 30 – трябва да ти „светне“, че нещо не е както трябва. Ама като има такива подвеждащи реклами е нормално да се подлъгват хората.

Росен Пенев
Росен Пенев

заедно с лицензите и сериините номера имам и акаунт в маикрософт и всичко ми е легално за 30 долара само пък вие си плюите и завиждайте

ПРЕСТАНЕТЕ
ПРЕСТАНЕТЕ

Престанете да пускате тая измама вие малоумни ли сте? Колко хора трябва да се набутат заради ВАС

садасд
садасд

Важното е автора да си прибере комисионната. Това, че има балъци дето се лъжат не е негов проблем.