Специален подарък по случай Свети Валентин – Windows 10 само за $5,2

0
1408

Тази година Свети Валентин се пада в неделя и влюбените ще имат един дълъг уикенд, през който да отпразнуват Деня на любовта. Тази година всичко може да изглежда малко по-различно, понеже повечето от нас си стоят вкъщи, но това с нищо не ви пречи да се отнасяте с по-голямо внимание към другите, а и към себе си, с подходящи подаръци, особено когато тяхната цена е много намалена. Един добър избор за всички са продуктите на Microsoft, като например Windows 10 и Office. Съвсем лесно можете да актуализирате своите компютри и да подобрите ефективността на работата си.

Показването на любов към другите е сравнително лесно, но да бъдеш добър към себе си може да се окаже изненадващо трудно. Предлагаме ви тази година да отпразнувате Свети Валентин по малко по-различен начин. Опитайте се да бъдете добри към себе си и купете подарък за човека който познавате най-добре – себе си. Интернет магазинът Godeal24 току-що стартира своята голяма разпродажба по случай Свети Валентин и сега можете да си вземете най-евтините продуктови ключове за Windows 10 и Office 2019. Има и специална промоция, в рамките на която се продават два продукта наведнъж, което дава възможност да спестите много повече. Можете да проверите още сега.

Godeal24.com е една от най-големите и надеждни онлайн платформи, продаващи продуктови ключове с надминато ниски цени и бърза доставка директно по електронната поща. Специално по случай Свети Валентин Godeal24 току-що стартира своята голяма разпродажба, в рамките на която предлага отстъпка до 88%.

Специалните оферти по случай Свети Валентин – купете два продукта и спестете много! Предложенията са ограничени!

Оферти на половин цена – плащате за един продукт, взимате два! Да, отстъпката е 50%! Необходимо е използването на електронен купон с код SGO50)

Office 2019 и 2016 – 62% отстъпка (необходимо е използването на кода SGO62)

Допълнителни оферти – най-добрата цена както за работа, така и за вкъщи! Отстъпката е 55%! (Необходимо е използването на кода SGO55)

Пазаруването в Godeal24 изключително лесно. Веднага след поръчката получавайте имейл с поръчаните продуктови ключове, без да се налага да чакате с дни пристигането на куриера. Ако имате въпроси, нашият екип за обслужване на клиенти ще ви осигури бърза поддръжка. Достатъчно е да изпратите електронно писмо на адрес [email protected]

Как да си платим чрез PayPal?

Можете да използвате платежната система PayPal по следния начин:

Отидете на програмния прозорец за разплащане и продължете като гост (или си създайте акаунт). Можете по подразбиране да използвате опцията Cwalletco от раздела „Информация за разплащането“ (Payment Information), а там кликнете върху бутона за продължаване.

Отидете на „Преглед на поръчката“ (Order Review) в програмния прозорец за плащане и кликнете върху бутона „Направи поръчка“ (Place Order).

Кликнете върху „Избор на начин за плащане“ (Choose Payment Method), а след това кликнете върху „Обработване на поръчката“ (Process Order).

Ще излезе екран с различните опции за разплащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или кредитна карта (също чрез PayPal).

От GoDeal24.com можете да очаквате само възможно най-добрите услуги. Малко след като направите поръчката, продуктовия ключ бързо ще пристигне във вид на имейл във вашата електронна поща.

Честит Свети Валентин!


Платено съобщение