Стартират „Дни на Microsoft“

1
4

На 21 и 22 юни в кино “Арена Младост” отваря врати седмата техническа конференция на Майкрософт България. Събитието ще събере ИТ специалисти, разработчици на софтуер и CRM/ERP експерти, за да им представи най-новите продукти и технологии, информация и ресурси за планиране, разработка, внедряване, сигурност, защита и управление на решения от Microsoft. Конференцията, в която миналата година взеха участие над 1500 души, ще се проведе в множество паралелни сесии, като тази година на участниците е предоставен рекорден избор от над 50 лекции в рамките на два дни. Лектори ще бъдат повече от 25 експерти от България, САЩ и Европа.

“Независимо дали управлявате ИТ инфраструктура, занимавате с бизнес процеси или разработвате софтуерни приложения, не пропускайте конференцията. “Дни на Майкрософт 2006” е точното място за Вас. Ще имате възможност да се докоснете до най-новите продукти и технологии от Microsoft – предстоящите издания Windows Vista и 2007 Microsoft Office system, Microsoft Dynamics, и не на последно място – сървърни приложения и средства за разработка от Microsoft”, каза управляващият директор на Майкрософт България Теодор Милев.

Всеки, който желае да посети „Дни на Майкрософт 2006“, е необходимо предварително да заяви участие на адрес: www.msbgregistration.com. Информационната система на събитието предоставя възможност за създаване на персонална програма с теми по избор.

Източник: Hicomm

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
1 Автори на коментарите
randb Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
randb
randb

Паралелно с това събитие се организира „Ден на хакера“ :ph34r: Всички желаещи могат да се включат.