Създателите на YouTube пуснаха платформа за публикуване на списания

0
27

Двамата програмисти, създали най-популярния видеопортал YouTube, който по-късно беше продаден на Google, подготвят своя най-нов проект Zeen. Става въпрос за платформа, предназначена за публикуване на списания, предаде Digital Trends.

Към момента услугата все още не е активна. Достъпно е само резервирането на отделните имена, които ще се използват от потребителите. Повече информация за проекта ще има по-късно този месец, когато той ще бъде представен на конференцията The Next Web.

Zeen е под шапката на AVOS – компанията на Чад Хърли и Стив Чен, която преди време купи Delicious от Yahoo и създаде китайски клонинг на Pinterest.

Очаква се новата платформа за публикуване на списания да бъде нещо като смесица между Pinterest и Paper.li. Към нея ще има специална браузърна добавка, наречена Zeen Bookmarklet.

От информацията, която е налична за момента може да се предположи, че Zeen ще позволи на потребителите да качват съдържание, намерено в мрежата, което ще бъде организирано като персонализирано списание. То ще бъде видимо за всички останали потребители на платформата.

Освен възможността за запазване на имена в Zeen.com засега има само споразумение за използване на услугата и информация за свободните работни места в сайта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари