С какво Windows 10 е най-добрата ОС: открийте всички възможности и предстоящи актуализации

0
2727

Включен е и безплатен подарък със специалните отстъпки за онлайн магазина GoodOffer24.com!

За много от нас е очевидно, че нашите компютри, работещи под управлението на Windows 10, са най-доброто съчетание и всяка друга опция изглежда нелепо. Има хора, които не са съгласни с това, но нека да погледнем статистиката на Microsoft – операционната система Windows 10 е вече далеч преди другите и е водещата ОС на пазара.

Ако искате само най-добрия и най-актуалния софтуер за вашия компютър, то тази статия е точно за вас. Но ако все още се колебаете, нека да опишем някои от страхотните функции на Windows 10, които ще повишат производителността ви. Да разгледаме и всички най-нови актуализации и ъпдейтите, които предстоят да излязат в близко бъдеще.

Най-добрите възможности на Windows 10

С тази ОС спестявате време, ставате по-гъвкави и ефективни: Windows 10 събира всичко това в една операционната система и като се има предвид постоянните обновявания и пачове от страна на Microsoft, тя става все по-добра. Но какво точно прави Windows 10 най-добрата операционна система? Тук сме подбрали някои от най-добрите функционални възможности, които са уникални и заради които Windows 10 се счита за най-добрата операционна система.

Windows 10 е едно голямо подобрение на предишните версии на тази операционна система. Първото нещо, което се откроява е нейният потребителски интерфейс. Предлагат се светли и тъмни цветови теми, по-добро управление на многозадачната работа, подобрено старт меню, персонализиране на работната среда и възможност за използване на сензорни екрани.

С актуализациите от октомври 2018 година и месец май 2019-та, Windows 10 стана много по-ефективна, сигурна и надеждна, предлагайки редица нови функции, които спестяват време и нерви, като от друга страна, компютърната система през цялото време остава добре защитена.

Предстоящите актуализации изглеждат многообещаващи. Освен осезателно подобрение на производителността и сигурността, те носят новия браузър Microsoft Edge, базиран на Chromium. Ще бъде направен основен ъпдейт на приложението Your Phone, с което става възможно извършването и приемането на обаждания директно от компютъра. Очакват се нови функции за подобрение на производителността в корпоративния сегмент и това е само върхът на айсберга!

Друг важен момент е, че Windows 10 е специално проектирана да поддържа всеки хардуер и всяко периферно устройство. Ако се притеснявате, че компютърът ви не е готов за Windows 10, помислете пак, защото това е най-съвместимата операционна система на планетата.

И накрая, Windows 10 определено е много по-безопасна, по-интелигентна и вече готова за облачна среда, и това я прави идеалният избор за съвременния свят.

Откъде да си купим Windows 10 на разумна цена?

Единственият голям недостатък на Windows 10 е нейната цена. Ако погледнете в магазина на Microsoft ще видите, че тя достига до 259 евро, което за мнозина е голяма сума.

Но не е нужно да става така! Днес в уеб пространството се предлагат далеч по-добри решения, с изключително конкурентни пазарни цени, които предлагат на всички една разумна и съвсем достъпна опция. Днес ви представяме един от най-солидните онлайн магазини в тази сфера – GoodOffer24.

С Windows 10 спестявате време, ставате по-гъвкави и ефективни, и като се има предвид редовните актуализации от страна на Microsoft, тази операционна система става все по-добра. Но какво прави Windows 10 толкова добра? Това е софтуерът за нея – както за работа, така и за игри. Искате най-добрия софтуер при най-ниски цени? Заповядайте в GoodOffer24!

Кой е GoodOffer24.com? Това е магазинът със супер оферти и големи отстъпки

GoodOffer24 е непрекъснато нарастваща онлайн платформа, специализирана в продажбите на продуктови ключове за най-популярния софтуер на Microsoft, включително Windows 10 Pro/Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016, Office 2019 и дори Office 365, както и още много други.

С многогодишния си опит, със своите изключително ниски цени и с бързата доставка по електронната поща GoodOffer24 продължава да се откроява с безупречната си надеждност и с постоянния си ангажимент да предоставя само най-доброто на своите клиенти.

Едно от най-големите предимства на този магазин е директната обратна връзка с клиентите, което лесно можете да проверите в страницата за отзиви в Trustpilot, дадени от хиляди потребители от целия свят.

Подобрете още сега производителността на вашия компютър с Windows 10 – сега цената е едва $11,38

Независимо дали искате нова операционна система или ще трябва да мигрирате от Windows 7 преди края на поддръжката (януари 2020 година), GoodOffer24 е точно това, което търсите.

В началото на тази статия споменахме един много специален подарък , включващ някои изключителни кодове за отстъпки, които можете да използвате в GoodOffer24. Възползвайте се от тази страхотна възможност да надстроите своя софтуер. Можете да получите 25% отстъпка при използването на кода JGAU25

Нека сега приложим тази отстъпка за Windows 10 и да покажем няколко фантастични предложения:

Увеличете още сега своята продуктивност с Microsoft Office – сега отстъпката е 25%

Освен за Windows 10, както и за по-ранните версии на тази операционна система, можете да намерите продуктови ключове и за много други програми при рекордно ниски цени, които със сигурност ще ви помогнат да повишите ежедневната си производителност. Това е например Microsoft Office и всички популярни приложения от този офис пакет.

Ако именно това е необходимо за вашия компютър, кодът за отстъпки JGAU25 важи и за следните софтуерни продукти:

БОНУСНА ОФЕРТА: По-големи отстъпки за Office 2019 и за комбинираните пакети софтуер с него

За всички, които искат да използват само най-новите функции на най-новия софтуер, GoodOffer24 предлага страхотна допълнителна отстъпка за всички продукти на Microsoft Office 2019, както и на софтуерните пакети в които е включен този офис.

Спестете още малко пари с кода JGAU30, който дава допълнителна 30% отстъпка! Вярно е – вижте тези цени:

Лесно пазаруване, удобно плащане

Пазаруването в GoodOffer24 е дори и по-лесно от шопинга в другите онлайн магазини. Малко след поръчката получавате имейл с продуктовия ключ на избрания софтуерен продукт. Не се налага да чакате куриер – всичко става много бързо и лесно. А ако имате нужда от допълнителна поддръжка или искате да зададете въпроси, екипът за обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и през цялата година.

100% гаранция, че клиентите ще останат доволни

GoodOffer24 гарантира, че всички продуктови ключове са валидни. Но ако все пак възникне някакъв проблем, той ще бъде незабавно отстранен без допълнителни разходи от страна на клиента. Професионалният опит на GoodOffer24 вече е много голям и от много години до днес всичко в този специализиран онлайн магазин върви съвсем гладко – от поръчката на продукта до неговото активиране.

Как се плаща?

С дебитни и кредитни банкови карти, както и PayPal могат да се използват за пазаруване в GoodOffer24. Но магазинът препоръчва PayPal, понеже с тази платежна система пазаруването е по-безопасно и надеждно, като едновременно с това предлага голяма гъвкавост.

Специална забележка: имайте предвид, че първо трябва да изтеглите софтуера от официалните сървъри на Microsoft, да го инсталирате и след това активирате с получения продуктов ключ.

Ако искате да получите повече информация за даден продукт, разгледайте уеб сайта на магазина или изпратете имейл с вашите въпроси. Екипът ще се радва да помогне.

Адрес на електронната поща за обслужване на клиенти: [email protected]


Платено съобщение