Уволнение заради игра

9
0

Автобусният шофьор от Великобритания Стив Алкок бил уволнен от работа по сигнал на пътник. Въпросният пътуващ се притеснил от звуците на портативната конзола PSP, които идвали от шофьорската кабина. Когато погледнал, се оказало, че Стиви държал портативната конзола PSP между краката си и играел на светофарите, спирките, а понякога и докато се предполагало, че “управлява” автобуса. Това, че играел точно на Grand Theft Auto пък, вече било капката, която преляла чашата.

Източник: computers.bg

9
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
9 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
5 Автори на коментарите
oledafighterMbpTuHcAIceArrowMR_DUDE Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ole
ole

О БОЖЕ ГОСПОДИ аххаахаа,аз ако съм бил на тоя на мястото направи щех да се метна от автобуса,като знам как може да му дойде POWER-a от GTA:lol:

dafighter
dafighter

правилно!

MbpTuHcA
MbpTuHcA

хахахха страхотно :-)))

IceArrow
IceArrow

😀 Хахаха е какво толкова?!?То човека малко се е заиграл,нормално е като по цял ден върти геврека.Като толкова му е пречело на пътника да е слязъл.Все пак „който го е страх от мечки да не ходи в гората“.

MR_DUDE
MR_DUDE

Интересно как е карал рейса и едновременно с това е играел – може би с пръстите на краката:wub:

MasterRalf
MasterRalf

Е разбирам телевизорче, радио нещо такова, но игрички вече си е прекалено. Аз пък направо му се мятам на врата и го изхвърлям от буса, как ще ме кара така! Те и без това навсякъде шофьорите карат все едно сме картофи и не само в БГ и по чужбината (нищо че на някой места има и глоби).

Nick68
Nick68

maniak

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Пълния маниак , не за друго ми като натиска яко газта на играта може да обърка и да натиска газта на автобуса и тогава ще стане малкия смях 😉

haidukpikaso
haidukpikaso

Е тоя е много луд:o