Умна възглавница ни приспива с любимата ни песен

0
34

Наскоро ви разказахме за интелигентна възглавница, която помага в борбата срещу хъркането. Днес ще ви разкажем за друго също толкова умно спално приспособление. Това е DreamPad – възглавница, която ни приспива с любимата ни песен (или дори приказка).

Тези, които (имат късмета да) споделят леглото си с някого, знаят, че музикалните вкусове често се различават и ако вие нямате проблем да заспивате на електронна музика, това не означава, че и партньорът ви няма да има. Втори вариант е да си пуснете музика на слушалки, но това обикновено е доста неудобно. Е, DreamPad решава тези проблеми: възглавницата пуска музика само на вас!

DreamPad се свързва към смартфона или музикалния ви плейър посредством кабел и след това използва кондуктивна технология, за да изпрати звука в ушите ви. Създателите на възглавницата твърдят, че тя работи независимо от позицията, в която спим, а звукът се предава под формата на вибрации.

Достатъчно е да заредите любимия си албум в смартфона или плейъра и вече можете да се отправите на приятно пътуване към страната на сънищата. Ако, пък, случайно не знаете какво да си пуснете, не се притеснявайте. Към DreamPad, която струва $179, ще получите общо пет успокояващи музикални програми. „Спокойни  пейзажи“ включва музика от синтезатори и камбанки, „Струни край морето“ комбинира мелодията с шум от вълни, а „Лунен изгрев“ – с звуци на акустична китара.

 

 

 

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари