Черен петък от Godeal24 – вземете Windows 10 напълно безплатно!

0
1993

Черният петък е страхотно промоционално събитие, създадено от големите търговци на дребно на САЩ, което се превърна в едно от най-големите събития за електронна търговия в света и отбелязва началото на коледния сезон за пазаруване.

Интернет магазинът Godeal24 е добре познат при тези големи сезонни разпродажби и вече е готов за щур шопинг: Godeal24 ви предлага уникалната възможност да закупите продуктовите ключове за най-добрите операционни системи. Почувствайте се празнично му по време на този Черен петък с нашата промоция “ Купете един артикул и си вземете още един съвсем безплатно“. Ако това не е достатъчно, ние предлагаме 50% отстъпка за ОС Windows 10 и 55% отстъпка за другите софтуерни продукти на Microsoft предлагани на пазара.

За да ви помогнем да направите най-добрия избор, ние подбрахме някои от най-популярните продукти, които се предлагат по време на този „Черен месец“. Нека да разгледаме ексклузивните оферти и отстъпки на Godeal24.

Най-добрите оферти от Godeal24 за Черния петък

Супер продажби по случай Черния петък: Купете едно и получавате безплатно още едно

Най-обсъжданото от всички потребители предложение е получаването на безплатен продуктов ключ за операционната система Windows 10. Прочетеното е съвсем правилно: по време на тази супер продажба на Godeal24, ние раздаваме Windows 10 съвършено безплатно при закупуване на продуктовия ключ за Microsoft Office. Това е нашата оферта: купувайте един артикул, като втория получавате напълно безплатно. Накарайте вашия компютър да работи без проблеми и съвсем гладко с инсталирането на най-новата версия Windows 10. Достатъчно е да си закупите професионалния офис пакет на Microsoft, известен и като MS Office.

Предлагаме следните следните комбинации:

50% отстъпка за Windows 10:

Ако искате просто да обновите своята компютърна система до най-новата версия на Windows 10, то Godeal24 по време на тази промоция предлага фиксирана 50% отстъпка от нашите и така вече намалени цени на продуктовите ключове за Windows 10.

За да можете да използвате тази отстъпка, при заплащането използвайте кода SGO50:

55% отстъпка за всичко останало:

По време на този Черен петък предложенията са в изобилие: Използвайте 55% отстъпка за изброените по-долу артикули с електронния купон с код SGO55:

Не чакайте твърде дълго, за да се възползвате от изброените дотук невероятни предложения. Търсенето на тези продуктови ключове много голямо и ние не сме сигурни колко ще продължи тази акция. За да избегнете разочарованието по-късно, поръчайте необходимото още сега.

Кои сме ние?

Godeal24.com е глобален уеб сайт, който продава оригинални игри и софтуерни продуктови ключове на своите клиенти от целия свят. Предлагаме поддръжка 24х7 плюс страхотни оферти от широка гама продуктови ключове. Когато пазарувате от Godeal24.com. можете да сте сигурни, че имате работа с бранд, на който хората имат доверие и който продава само оригинални продуктови ключове за най-разнообразен софтуер.

Имате въпроси? Имате нужда от помощ?

Можете да се свържете с нас по всяко време, независимо дали преди или след поръчката. За да се свържете с нас просто изпратете имейл на адрес [email protected] и нашият екип ще се погрижи.

Не забравяйте първо да изтеглите правилните версии на избрания софтуер, да го инсталирате и след това да го активирате с получените от нас продуктови ключове.


Платено съобщение