Черният петък с KeysWorlds.com: Windows 10 Pro само за $9,95

0
1020

Сега е сезонът на голямото пазаруване – Черният петък и Кибер понеделникът! Направихте ли списъка с нещата, които трябва да купите? Побързайте! Черният петък е съвсем близо и KeysWorlds.com стартира своя собствен разпродажба. Вижте най-добрите предложения за продуктови ключове и вземете Windows 10 Pro с до 35% отстъпка, Office 2016 Pro също с до 35% отстъпка, както и Office 2019 Pro с до 35% отстъпка. Предлагат се и някои много атрактивни пакети с Windows 10 + Office, също с до 35% отстъпка.

KeysWorlds.com постепенно се утвърждава като един от водещите световни магазини за продажба на продуктови ключове за компютърни игри за Steam, Origin, Uplay и Battle.net, за конзолите Xbox и PlayStation. Магазинът предлага продуктови ключове за най-разнообразен софтуер, като доставката се осъществява незабавно чрез имейла на купувача.

KeysWorlds.com предлага отлично обслужване и разполага с автоматизирана система, осигуряваща много висока ефективност, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Разплащането е бързо и сигурно: може да се използва PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Магазинът работи в режим 24/7 и предлага имейла за обслужване на клиенти [email protected], който осигурява съдействия по всяко време на денонощието.

Черен петък: допълнителни 30% отстъпка за всички продуктови ключове!

KeysWorlds.com представя своята голяма разпродажба по случай Черния петък. От 12 ноември до 1 декември тази година можете да получите допълнителни 35% отстъпка за всичкия рекламиран софтуер. За да получите тази отстъпка използвайте кода KWBF35!

Продуктовите ключове станаха много популярни онлайн продукти, а KeysWorlds.com ще извърши истинска революция на пазара, като ще даде възможност на всеки да си купи продуктов ключ, който е несравнимо по-евтин от скъпите лицензи. Ето най-добрите софтуерни оферти по случай Черния петък. Вижте дали не ви липсва нещо от тях:

В рамките на това предложение можете да различни версии на Windows 10, включително Windows 10 Professional за $9,95 и Windows 10 Home за $10,66 единствено от Keysworlds.

По-важното е, че Keysworlds предлага и продуктови ключове за най-популярния офис софтуер със специалния електронен купон KWBF35, който дава 35% отстъпка. Така например, Office 2019 Professional може да бъде взет за $44,08, Office 2016 Professional при зашеметяваща цена от само $23,46 и Office 365 (за една година) за $15,54.

А ако възнамерявате да си купите нов компютър, да инсталирате на него Windows 10 и да използвате Microsoft Office 2019 Pro Plus, можете да закупите някой от предлаганите комплекти също с 35% отстъпка при използването на кода KWBF35:

Предлагаме и три версии на Windows Server, при които използването на кода KWBF35 също дава 35% отстъпка:

Това далеч не е всичко. Имаме редица предложения за Microsoft Visio Professional, Microsoft Project Professional, както и Microsoft Office 365 Professional при цени, които не се срещат на пазара. Елате в света на продуктовите ключове. Ето тук можете да намерите още оферти, при които използването на кода KWBF35 дава 35% отстъпка.

 


Платено съобщение