Щури хитове в средата на годината: Keysworlds предлага най-добрия софтуер на Microsoft с начална цена $9,95

0
570

Най-голямата разпродажба на софтуер за 2020 година е вече тук! Един път на всеки 12 месеца, в средата на годината KeysWorlds.com предлага мащабна промоция, в рамките на която предлага продуктови ключове за Microsoft Office и за Windows с 50% намаление. Нещо повече, този път има големи отстъпки за антивирусните и защитните програми. Може ли да има нещо по-добро?

Ето какво предлага KeysWorlds в рамките на MID YEAR SALE 2020

Пригответе се за изключително приятни изненади от нашите предложения в средата на годината. Това са нашите горещи оферти за продажби, от които потребителите бързат да се възползват. Ето защо, още докато четете нашите предложения имайте предвид, че те бързо свършват и направете своите поръчки преди да сме се изчерпили. Не забравяйте, че подобни оферти предлагаме само веднъж в годината и ако ги пропуснете, ще трябва да чакате цяла една година за подобни предложения. Ето защо не е необходимо да се бавите и още сега изберете най-необходимия за вас софтуер.

Еднакви 50% отстъпки за MS Office 2019 и комплектите с Windows+Office

Използвайте солидната 50% отстъпка при покупката на продуктов ключ за Microsoft Office или за комплекта с ОС Windows плюс Microsoft Office пакета. Просто при покупката използвайте електронния код KWS50, за да получите 50% отстъпка от и така много ниските цени. Сега е идеалното време да си вземете при съвсем ниска цена Microsoft Office или Windows плюс Office.

Еднакви 35% отстъпки за всички Microsoft Office пакети и ОС Windows

Вземете страхотната отстъпка от 35% за всички наши продуктови ключове за Microsoft Office и операционната система Windows. За да се възползвате от тази отстъпка е необходимо при покупката да въведете електронния код KWS35. Използвайте отстъпката още днес, преди да изчерпите наличните бройки от тези кодове. Нещо повече, с нашите продуктови ключове за MS Office и ОС Windows, със сигурност ще намерите това което търсите и ви е необходимо.

Еднаква 20% отстъпка за всички антивирусни и защитни програми

Вече знаем, че през 2020 година се очаква голям икономически спад и в тези условия хакерите и киберпрестъпниците правят всичко възможно, за да откраднат вашите парични средства и вашите лични данни. Не рискувайте и по-добре си вземете надеждна антивирусна програма за вашия мобилен или десктоп компютър. С нашето предложение за 20% намаление за всички предлагани от нас антивирусни и защитни програми лесно можете да направите своя избор. Използвайте електронния код KWS20, за да получите 20% отстъпка от цената. Подсигурете се още днес при цени, каквито няма никъде другаде в интернет.

Имате нужда от помощ? Искате да питате нещо?

Екипът за техническа поддръжка на KeysWorlds.com винаги е на линия независимо дали преди или след поръчката. Ако имате нужда от помощ при поръчването на нещо или имате някакви проблеми с направена поръчка, пуснете имейл на адрес [email protected] и ние ще се погрижим. Поръчайте още днес, за да се възползвате от нашите невероятно ниски цени, специални оферти и обслужване от световна класа.


Платено съобщение