15 милиона SMS-а по Великден

10
0

Приблизително 15 милиона SMS за Възкресение Христово са изпратили българите през празничните дни. За 48 часа абонатите ни са изпратили 9,58 милиона кратки съобщения, обяви Николай Кънчев от прессужбата на „Мобилтел“. Спрямо Великден миналата година увеличението на празничните честитки е с над 40%. Хората все още продължават да изпращат поздравления, а претоварване на мрежата ни няма и всички SMS пристигат навреме, категоричен е Кънчев.

В късния следобед вчера все още не беше готова статистиката за изпратените текстови съобщения от абонатите на „ГлоБул“ и „Вивател“. Обработването на данните се очаква да приключи днес и тогава ще ги обявим, обясниха от двете компании. „ГлоБул“ има около 2,4 млн. абонати, а „Вивател“ събира към 300 000. В случай, че всеки от тях е изпратил средно по 2 SMS честитки, общият брой на съобщенията с текст „Христос Воскресе!“ у нас със сигурност е бил над 15 милиона.

Източник: в-к ‘Труд'

10
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
10 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
3 Автори на коментарите
fifa Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
haidukpikaso
haidukpikaso

😮 Голяма лъжа,господин Кънчев:(
Претовари се SMS-центъра на МТел:(
В 9 часа бях изпратила на близки и приятели смс-и от нета и в 12:30 още не бяха получени,макар че на няколко пъти ги препращах-същата работа:lol: Чак следобяд едно по едно престанаха да се въртят:angry:
Ама вие няма да си признаете:ph34r:

Fifa
Fifa

Странно, аз пък нямах никакви проблеми нито с мрежата на Мтел, нито със системата им за интернет SMS-и. Пратих 10-тина и общо взето всеки пристигна до минута след като е пратен. 🙂

vankata_6
vankata_6

Не знам защо се пишат такива измислици!
На Великден (неделя) изпратих над 40 смс-а от страницата на М-тел и всички се получиха ВЕДНАГА без изключение! Сигурен съм, защото много от тях ми отговориха веднага на смс-а!;)

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

И аз нямах никакви затруднения…

ole
ole

(Мтел)И при мен нямаше абсолютно никакви проблеми ,смс-ите си пристигаха до 10-15 сек от мтел центъра и от тел-а….и си звънях….за другите 2 мобилни оператора нз(Глобул&Вивател)

CoMMeRCiAl
CoMMeRCiAl

Остава само М-Тел да оправят и мрежите около нова година и ще са върха и номер 1 , е не че сега не са де 😉

badwarez
badwarez

Не знам кой си измислия и кой си прави безплатна реклама, но аз лично се убедих, че интернет системите им се скапаха на Великден.

vankata_6
vankata_6

Станно е как така за някои, които са малцинство във случая, се е прецакала системата, а останалите не са видяли никакви затруднения!
Не виждам какъв е смисълът да се пишат измислици, след като проблем НЕ Е ИМАЛО!!!:cheers:

haidukpikaso
haidukpikaso

Е при тебе ако е било ок,при мен не беше:lol:

vankata_6
vankata_6

Аз не съм нито шеф на М-тел, нито собственик, нито рекламно лице на М-тел, а просто казвам ИСТИНАТА! На които не му харесвт системите на М-тел да не ги ползва!:conver: