Apple отлага Leopard за сметка на iPhone

0
11

Apple официално отложи новата си версия на операционната система MacOS X – 10.5 или по-добре позната като Leopard за средата на октомври тази година. По предварителните планове на компанията тя трябваше да излезе в началото на юни месец. От Apple oбясняват, че отлагането се налага, тъй като в момента ще концентрират силите си върху пускането на мобилния телефон iPhone. В официалното прес съобщение компанията пояснява, че устройството е минало почти всички нужни сертификации и ще бъде пуснато по план – в края на юни месец.
Преди около месец още се прокраднаха първите слухове за отлагане на Leopard заради Boot мениджъра – Boot Camp. Според тогавашните информации от Apple работиха по това той да може да зарежда Windows Vista. Тази теория бе веднага отхвърлена, след като голямата ябълка пусна бета версия на Boot Camp, която без проблеми зареждаше новата операционна система на Microsoft.

СПОДЕЛИ
Предишна новинаFresh UI 7.81
Следваща новинаVista Manager 1.1.2

Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com – най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

Коментирай това преди всички други

Извести ме за
avatar
wpDiscuz