fbpx
18.8 C
София

BlackSeaChain 2022

Специализиран Блокчейн форум - на 1-ви и 2-ри септември в черноморския комплекс Златни пясъци ще се проведе първата двудневна конференция посветена на децентрализираните технологии.

Най-четени

Калин Карабойчев
Калин Карабойчевhttps://www.kaldata.com/
Калин Карабойчев е управител на Kaldata.com - най-големият български IT портал. Повече от 15 години се занимава активно с разработка и популяризация на услуги в българския интернет.

През последните години наблюдаваме все по-силен интерес към блокчейн технологиите в световен мащаб – прилагането им от бизнеси – както големи корпорации, така и стартиращи предприятия; разработки на иновативни продукти и услуги; внедряване на специалности в университети и академии, и разбира се, все повече регулаторни рамки. Тези тенденции се забелязват вече и на родната сцена. Доказателство за това е първата двудневна блокчейн конференция в България, която има за цел да създаде диалог и успешни партньорства сред блокчейн и крипто екосистемата.

Събитието ще се проведе на живо на 1 и 2 септември в International Hotel Casino & Tower Suites в Златни пясъци.

Конференцията ще има две сцени – за бизнес и за техническа публика и ще събере повече от 40 световно признати блокчейн специалисти – предприемачи и представители на успешни български и чуждестранни компании, опитни блокчейн инженери и програмисти, инвеститори, финансови и данъчни експерти, бизнес консултанти, специализиращи в иновативни технологии, Web 3, NFT маркетинг специалисти и дигитални артисти.

Гостите на събитието ще имат възможност да присъстват на лекции, презентации, панелни дискусии и практически сесии, да почерпят от безценния опит и експертизата на лектори от утвърдени световни компании като Input Output Global (IOG – организацията зад Cardano блокчейн); R3 (организацията зад Corda DLT и Conclave), Fetch.ai, IBM, VMware, Bosch.io, Blockchain for Europe и др.

Освен лекциите на теми като имплементацията на блокчейн технологията в действащи бизнеси, децентрализирани финанси, новите бизнес модели на web 3, тенденции в инвестициите в блокчейн проекти, законови рамки и данъчни класификации на крипто активи, посетителите ще имат достъп и до специализирани практически уъркшопи.

В допълнение към официалната програма организаторите са се погрижили и да осигурят вълнуващо преживяване за всички посетители със специална изложбена част, нетуркинг сесии и плажно парти. Повече информация за събитието можете да намерите на сайта: https://www.blackseachain.com.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини