Dealworlds предлага софтуер за отдалечена работа: бъдете продуктивни с Windows 10 Pro само за $7,46!

0
538

Една от промените, които настъпиха с появата на COVID-19 е увеличаването на отдалечената работа. Работата от вкъщи става с помощта на най-новите информационни и комуникационни технологии, които ни дават възможност да се справяме с ежедневната работа извън работните си места в офисите. Очаква се тази тенденция да продължи заради новите вълни на разпространение на коронавируса, както и заради гъвкавостта и високата производителност, която се наблюдава при отдалечената работа. Нещо повече, времето за пътуване до работното място, необходимостта от офис площи, както и разходите, са силно намалени и по този начин това е един много добър избор както за служителите, така и за работодателите.

За допълнително намаляване на разходите при отдалечената работа, Dealworlds стартира мащабна софтуерна промоция. Интернет магазинът предлага големи отстъпки за валидни в световен мащаб продуктови ключове за Windows 10 Pro и Windows 10 Enterprise LTSC, като по този начин е възможно да се спестят големи суми от закупуването на скъп софтуер, а освободилите са парични средства могат да бъдат използвани за закупуването на по-мощен хардуер, за обучение и други.

Специални предложения, при които не се налага използването на електронен купон с код

Стилната и удобна работа от разстояние изисква добра поддръжка на операционната система и на използвания софтуер. За по-малко от 8 долара можете да вземете напълно легален продуктов ключ за Windows 10, без да е необходимо използването на какъвто и да било активатор.

Половин цена за Windows 10 Home или Server 2019 Standard с код SDW50

Dealworlds предлага безопасен и рентабилен начин да получите оригинален софтуер за новия си компютър, както и да обновите компютрите си, останали със стари версии на Windows, които вече не се поддържат.

Специална 63% отстъпка за софтуерни комплекти – кодът е SDW62

3,55% намаление – нещо забавно за пролетта

Предлагат се и други видове софтуерни продукти. Може би търсите нещо за домашна, учебна или професионална употреба? Изброените по-долу продукти са много подходящи и се предлагат при много ниска цена. При плащането е необходимо да се използва кода SDW55, за да влезе отстъпката в сила.

Шопингът на тези програмни продукти е много лесен и се поддържат много начини за разплащане, като разбира се доставката е безплатна. Всички изброени дотук промоции и специални отстъпки са ограничени във времето и са валидни само до изчерпване на количествата. Така че, ако искате да направите ъпдейт на вашия компютърен софтуер по време на празниците, можете да се възползвате от намалението.

Относно Cwalletco

Cwalletco е високо оценена и сигурна интернет платформа за разплащане с кредитни карти, където можете да намерите различни методи за извършване на плащанията с най-разнообразни опции. Можете да се възползвате от тази платформа, която предлага безопасно разплащане и много възможности.

Плащане с PayPal

Можете да платите чрез PayPal по следния начин:

  • Влезте в програмния прозорец за заплащане и продължете като гост или се регистрирайте, за да имате акаунт.
  • Можете по подразбиране да получите опцията Cwalletco в раздела Payment Information (Информация за плащането), където трябва да натиснете иконката за продължаване

Прехвърлете се към Order Review (преглед на поръчката) в екрана на заплащане и кликнете върху Place Order (направи поръчка).

Кликнете върху Choose Payment Method (изберете метод за разплащане) и след това върху Process Order (обработка на поръчката).

Ще видите програмен прозорец с различни опции за плащане, откъдето вече можете да използвате PayPal или CreditCard (също чрез PayPal).

Ако случайно откриете някакви проблеми или просто искате да зададете въпрос, нашият екип за обслужване на клиенти винаги е на разположение и ще ви помогна с думи и дела. За да осъществите контакт, просто изпратете имейл на адреса [email protected].


Платено съобщение