Disney ще правят самостоятелни филми за отделни герои от Star Wars

1
70

Освен, че са се наели да заснемат три нови филма „Междузвездни войни“ Disney имат намерение да направят още няколко самостоятелни продукции, разказващи за отделни герои от космическата сага. Това потвърди в интервю за американската телевизия Главният изпълнителен директор на студиото Боб Айгер. Филмите ще представляват нещо като „странични истории“ към всеки от новите три епизода.

Айгер не разкри за кои от героите ще разказват въпросните филми, но по всяка вероятност един от тях ще е Йода. Възможно е продукциите също така да разказват за съдбата на принцеса Лея или Хан Соло. И, разбира се, възможно е филмите да бъдат посветени на някои от останалите второстепенни герои от сагата, на които шестте епизода досега не са обръщали сериозно внимание. Със сигурност Disney имат достатъчно материал, който да използват.

Както вече ви уведомихме, Епизод 7 ще излезе през 2015 година. Планът е двата следващи го епизода да бъдат пуснати по кината до 2021. Въпросните странични филми потенциално могат да се използват за „пълнеж“ между отделните епизоди. Напомняме, че режисьор на следващия епизод ще е Джей Джей Ейбрамс. Дали той ще бъде ангажиран с направата и на страничните филми към него обаче не е ясно.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари