eBay обяви нова услуга за гарантирани бързи доставки

0
55

Битката на върха между гигантите в онлайн търговията eBay и Amazon продължава с пълна сила. Най-новата идея за спечелване на клиенти от страна на eBay е въвеждането на услуга за гарантирани бързи доставки.

Тя се нарича Guaranteed Delivery и започва да се изпълнява от това лято най-напред за поръчки на територията на Съединените щати. В рамките на доставката, продавачът гарантира, че за не повече от три дни продуктът ще достигне крайния потребител.

За да предлагат Guaranteed Delivery като опция, продавачите ще трябва да отговарят на определени критерии и да са доказали, че нямат проблем да доставят бързо и надеждно своите стоки. Вариантите за новата доставка са за един, два или три работни дни.

Самата услуга няма да се таксува допълнително, така че купувачът ще плаща стандартна доставка.

През 2015 г. eBay за пръв път дебютира платена услуга за бързи доставки на име eBay Plus, която е сходна с Amazon Prime. Миналата година пък компанията предложи и опаковъчна услуга като тази, която Amazon предлага. Наскоро eBay обяви план за борба с фалшивите стоки, използвайки професионални оценители, които да инспектират скъпите продукти.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари