fbpx
18.8 C
София

Facebook все още работи по новия Timeline

Най-четени

През септември най-голямата социална мрежа Facebook представи пред света своята нова концепция за профилните страници на потребителите, която беше наречена Timeline. Идеята на цялата работа беше всички потребители на социалната услуга да получат страница, където се виждат най-важните събития в акаунтите им, подредени в хронологичен вид. Новият Timeline беше предложен за тестване на разработчиците, които правят приложения за Facebook, но обикновените потребители все още нямат достъп до него, предаде Neo Win.

В последната официална информация по въпроса от страна на Facebook не се споменава някаква точна дата, когато новият Timeline ще влезе в сила за всички потребители. Социалната мрежа е предпазлива и иска да даде повече време на разработчиците да се адаптират към платформата. На потребителите също е необходимо повече време, за да свикнат с идеята на настъпващите промени.

Timeline е свързан с набора от инструменти Open Graph, който също беше представен през септември. На приложенията ще се предоставя достъп до някои по-особени части от Timeline и от това ще произтичат ефекти, които трябва да се проучат добре от страна на разработчиците.

Много е вероятно официалният старт на Open Graph и Timeline да бъде даден през първия месец от новата година. Носят се слухове, че истинската причина за забавянето се корени в опитите на Facebook да пригоди Timeline към мобилната версия на сайта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини