G2DEAL предлага горещи летни оферти със страхотни отстъпки за Windows 10 и Office 2016/2019

5
976

Оригиналните софтуерни продукти Windows 10 Pro/Home, Office 2019 и Office 2016 са крайно необходими програми, които се използват от всички и е добре да бъдат веднага инсталирани на вашия нов персонален компютър. Сега, по време на нашата лятна разпродажба, ви предоставяме възможността да получите оригиналните продуктови ключове със специален код за отстъпка и намаление на цените достигащи 90%! Освен това, ако за разплащането използвате платформата UCreditPro, веднага получавате допълнителни 5% отстъпка!

Нашата страхотна лятна разпродажба

G2DEAL представя своята нова кампания за лятна разпродажба на софтуер с невероятни цени за продуктите на Microsoft. Самата онлайн платформа предлага огромна отстъпка – до 90% спрямо цените на Microsoft, но сега можете да получите още 35% ДОПЪЛНИТЕЛНА отстъпка, която се прилага към вече намалените цени!

Кой е G2DEAL?

Онлайн магазинът G2DEAL.com е платформа за онлайн пазаруване, специализирана в продажбата на оригинални продуктови ключове за най-различен софтуер, включително за операционните системи Microsoft Windows 10 Pro и Home, офис пакетите Microsoft Office 2019/2016, игри за Xbox One, игри за персонални компютри (като например PUBG, TOTAL WAR SAGA и т.н.). Магазинът предлага и разнообразен антивирусен софтуер, включително продуктите на McAfee и ESET, и още много други.

Днес сме подбрали някои от най-изгодните продукти от Лятната разпродажба, включително Windows 10 Pro и Home, Office 2019, Office 2016, обединени Windows 10 + Office пакети, или общо 7 продукта.

Специалните отстъпки и кодовете за тяхното използване

С помощта на специалния летен код JG2DM20 можете да получите 20% отстъпка плюс допълнителни 5%, ако плащате чрез UCreditPro – тоест, максималната отстъпка е минимум 25%. Ето някои от наличните опции:

Допълнително към основния продукт Windows 10, магазинът предлага специална оферта за Office 2019, както и специална пакетна оферта за Windows 10 плюс Office 2019. За пореден път се прилагат допълнителни 30% отстъпка при използването на кода JG2DOFFICE2019. Ако използвате UCreditPro за разплащане, отстъпката вече е 35% за следните комбинирани пакети:

Вземете сега!

Самият процес на закупуване на продуктите е съвсем лесен и опростен. Да повторим, че специалният код дава 30% отстъпка и че можете да платите със стандартна кредитна карта. Ако обаче изберете UCreditPro за да платите, ще получите допълнителни 5% отстъпка, която важи за всички предложения.

Как става поръчването в G2DEAL.com?

Да се спрем на няколко числа, за да разберем колко голяма е промоцията. Продажната цена на Windows 10 Pro е 4 162,62 нови тайвански долари (~$132 по днешния курс), но G2DEAL предлага продуктовия ключ за този софтуер само за NT$428,58 ($13,86), а това е около 90% отстъпка.

Кликнете тук, за да отидете директно в страницата с Windows 10 Pro:

В горната част на страницата изберете името на продукта (Product Name) и колко бройки искате, като след това с бутона „Добави в кошницата“ (Add to cart) добавяте избрания продукт във вашата виртуална кошница. След като направите избора си можете да изберете „Продължаване на пазаруването“ (Continue Shopping) и да добавите и други продукти или направо да изберете „Продължи с поръчката“ (Proceed to Checkout). Но преди да направите покупката можете да въведете кода за отстъпка, както е показано в следното изображение:

Следват стъпките:

 1. Кликнете върху „Въвеждане кода за отстъпка“ (Apply coupon code) и в съответното поле въведете JG2DM20.
 2. След това кликнете върху „Приложи“ (APPLY)
 3. Системата ще преизчисли сумата и ще ви покаже новата цена с 20% намаление
 4. Кликнете върху „Продължете с плащането“ (Proceed to Checkout), за да започне подготвянето на вашата поръчка

Преди да преминете към страницата за избор на начина за плащане, трябва да преминете през следните процедури:

 1. Трябва да се въведе адреса на вашата електронна поща, понеже кодът или кодовете за продуктите ще бъдат изпратени там
 2. Кликнете върху „Продължи“ (Continue)
Данните за разплащането

Уверете се, че давате правилната информация за извършване на разплащането и въвеждате верния имейл. Малко след като поръчате, именно в електронната си поща ще получите продуктовия ключ и тази стъпка е много важна!

Моля, попълнете цялата необходима информация в празните полета (имейлът е най-важният)

Остава да кликнете върху Continue

Разплащане чрез UCreditPro

Плащането чрез UCreditPro е силно препоръчително – като допълнителна мярка за сигурност и за получаване на допълнителни отстъпки. Това е нов начин за разплащане, който G2DEAL предлага след сключването на ново партньорство. По този начин, който е същият PayPal, седемте предложени продукта незабавно получават 5% отстъпка.

Когато пристъпите към плащането, по подразбиране е избран метода UCreditPro, който може да смените с кредитна карта (VISA или Master Card)

Потвърждаване и изпълняване на вашата поръчка

 1. Потвърдете вашите персонални данни и изберете начина за плащане
 2. Потвърдете намалената цена (с използването на UCreditPro отстъпката достига 25%)
 3. Накрая просто кликнете върху „Направи поръчката“ (Place Order), за да продължите
Потвърждаване на транзакцията

След като направите поръчката, ще излезе нова страница на разплащателната система PayPal. Просто следвайте подканите в програмния прозорец, за да приключите с плащането. Наистина е лесно!

 1. Потвърдете вашата транзакция (име на продукта и цена)
 2. Потвърдете цената след отстъпките
 3. Кликнете върху PayPal

Остава да изчакате малко, за да получите имейла от G2DEAL, в който е записан поръчаният продуктов ключ.

Оферти за WINDOWS 10 PRO/HOME (гарантирано минимум 25% отстъпка)

G2DEAL предлага три различни комбинирани пакета за Windows 10, включващи версиите Professional и Home.

За WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 бита) (за $10,40 или 8,8€) – предлага се с 20% отстъпка при използване на кода JG2DM20 плюс допълнителни 5% отстъпка, ако плащането се извърши чрез UCreditPro – така отстъпката става 25%

Ако трябва да правите няколко инсталации, можете да спестите още повече с 2xPC пакета WINDOWS 10 PRO PROFESSIONAL CD-KEY (32/64 бита) (за 2 PC) (цена $19,39/16,49€) – това е с още 10% по-евтино от закупуването на два единични продуктови ключа

За бюджетните организации е подходящ MICROSOFT OFFICE 2016 PRO PROFESSIONAL PLUS CD-KEY (1 PC) (за $26,78/22,80€) – този офис пакет има всички модерни функции на Office и за него също важи намалението от 20% при използването на кода JG2DM20

G2DEAL може да ви е особено полезен с WINDOWS 10 PRO + OFFICE 2016 PRO – BUNDLE пакета (за $31,40/26,72€)! В сравнение с отделните покупки, тази комбинация е много по-евтина и дава всичко необходимо от Microsoft

Office 2019 включва редица актуализирани функции. Ако искате да се насладите на най-новите софтуерни технологии на Office и искате максимално да увеличите своята производителност, то това е най-добрият избор! И при двата Office 2019 продукта можете да използвате кода JG2DOFFICE2019 за 30% отстъпка и да получите още 5% намаление, ако използвате UCreditPro. По този начин отстъпката достига немалките 35%! Убедете се сами:

Електронният магазин G2DEAL предлага много промоции с приятни изненади и ниски цени. Запомнете адреса на сайта, за да разполагате с най-актуалната информация. И още, магазинът е отворен целогодишно в 24/7 режим и ако ви е необходим софтуер точно на празниците – не се колебайте да се възползвате от някоя от промоциите на G2DEAL. Магазинът работи 24 часа в денонощието независимо от почивните дни и празниците, и предлага необходимите продукти по всяко време.

Ако възникне случаен проблем или просто имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти е винаги готов да ви помогне, като ви отговори на въпроса или въпросите и бързо решава възникналите пробелеми. Достатъчно е да изпратите имейл с описанието на проблема на адрес G2deal@outlook.com.

Забележка: Всички описани дотук промоции са ограничени във времето и важат до изчерпване на количествата на продуктовите ключове и не чакайте много дълго. Ако все пак се налага да изчакате и промоцията изтече, не забравяйте, че G2DEAL предлага 90% отстъпка от продажните цени на софтуера. Добра идея е още сега да проверите, какво точно се предлага от този онлайн магазин.

 


Платено съобщение

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
RMM
RMM

И защо да са необходими? Освен това имат и напълно безплатни алтернативи, дори не е нужно да се ползва windows! Стига с тази промивка на мозъци!

KalHa
KalHa

Страхотна новина!
„Всички описани дотук промоции са ограничени във времето“ – докато ви блокират пиратския ключ.

Жалко, че калдата пада толкова ниско, че да печели от подобни реклами.

Срам за България
Срам за България

Два ключа съм купил и нищо не са блокирали, то ти си промития коментар в интернет, че ги блокирват, тук, не калдата.

Майла ви в устата
Майла ви в устата

Goodoffer фалира ли илибсе изтърка като шашма? Тъпа калдата докога ще пускате такива измами? Боклуци!

Бахти
Бахти

„да бъдат веднага инсталирани на вашия нов персонален компютър“

За промитите мозъци е задължително да си инсталират Вирус10… 🙂 🙂 🙂