GoodOffer24 на Черния петък: 30% допълнителна отстъпка за ВСИЧКИ софтуерни продукти плюс код за 35% намаление за Office 2019

0
1781

Черният петък е голямо промоционално събитие създадено от търговците на дребно в САЩ, което се превърна в едно от най-големите световни събития за електронна търговия, с което започва коледния сезон.

За да ви помогнем да направите възможно най-добър избор, избрахме някои от най-популярните продукти, които ще се предлагат през предстоящия „Черен месец“. Нека да разгледаме ексклузивните предложения и специалните отстъпки, предлагани от електронния магазин GoodOffer24.

Към предложенията на Черния петък

 

Разгледайте най-добрите оферти на GoodOffer24, които ще се предлагат по време на Черния петък

СУПЕР ПРОДАЖБИ за черния петък: спестете допълнителни 30% за продуктовите ключове за Windows 10, Office 2016 и други със специалната отстъпка на електронната платформа.

Избегнете досадните големи опашки и вземете с 30% по-евтино продуктовите ключове за необходимия ви софтуер. За да получите тази специална отстъпка, просто въведете кода JGBF30 преди да пристъпите към плащането. Виждали ли сте някога по-ниски цени? Само погледнете тези предложения:

Супер продажби по време на черния петък: спестете още повече от закупуването на продуктовите ключове за Office 2019 и всички приложения от този пакет – сега отстъпката е 35%!

По време на този черен петък се предлага и допълнителна 40% отстъпка при използване на електронния купон с код JGBF35 за всички продукти на Office 2019:

Защо да изберем GoodOffer24?

GoodOffer24 е един от най-големите онлайн магазини, специализиран в продажбата на продуктови ключове за софтуер, включително популярните програми на Microsoft, като Windows 10 Pro и Home, Windows 10 Enterprise, Office 2016/2019 и други.

GoodOffer24 предлага великолепно обслужване. Малко след поръчката получавате в своя имейл продуктовия ключ за избрания от вас софтуерен продукт, като не се налага да чакате опашки или идването на куриер и пазаруването е възможно най-бързото. И едно от най-важните неща е, че GoodOffer24 гарантира, че всички продуктови ключове са валидни и нещо повече – магазинът вече предлага ЕДНОГОДИШНА ГАРАНЦИЯ, като по този начин ви предпазва от излишни разходи за евентуална подмяна на ключа и поддръжка на софтуерния продукт.

Магазинът разполага с изключително опитен екип, който вече от 10 години се занимава именно с продажбата на продуктови ключове за софтуер, както и кодове за видеоигри и карти за конзолните игри. Екипът работи онлайн в режим 24/7 и своевременно помага на всички клиенти.

Моля не се колебайте да се свържете с нашите специалисти по всяко време на следния имейл адрес: i[email protected] Те ще се радват да ви помогнат.

Начини за плащане

Освен кредитни и дебитни карти, може да се използва и PayPal, като това е препоръчваният от GoodOffer24 метод, понеже е по-гъвкав и по-надежден.

СПЕЦИАЛНА ЗАБЕЛЕЖКА: имайте предвид, че първо ще трябва да изтеглите избрания от вас софтуер от официалните сървъри на Microsoft и след това да го активирате с получените продуктови ключове, получени от GoodOffer24.

За повече информация относно продажбите по време на черния петък и за останалите предлагани софтуерни продукти, посетете уеб сайта на магазина или просто изпратете имейл с независимо какви въпроси имате. Пожелаваме ви приятен шопинг!


Платено съобщение