Goodoffer24 предлага лицензи за Office 2016 Pro при цена едва $31

17
1378

Microsoft Window 10 е най-новата операционна система на Microsoft, удачно съчетаваща най-доброто от Windows 8 и популярността на Windows 7. А Microsoft Office 2016 Professional Plus е самостоятелна версия на най-новия офис пакет, включваща Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher и Access. Тези програми ви дават възможност да създавате, комуникирате и публикувате документи като професионалист. Възможно е съхраняването на файловете в електронен облак. Това значително улеснява работата между екипите, които не работят на едно и също физическо място.

Най-хубавото е, че тези страхотни програми може да получите чрез еднократно заплащане. Плащате определена малка сума и не се тревожите за месечни вноски или такси. Електронният магазин Goodoffer24 предлага лицензи за Microsoft Office 2016 Professional Plus при цена само $31.

Ново предложение от Goodoffer24 за посетителите на Kaldata

Специалната оферта на Goodoffer24 предлага на читателите и посетителите на Kaldata код за 10% отстъпка. Това е кодът Gokaka10off, който намалява с 10% цената на лиценза както за Windows10, така и за Office 2016 Pro:

Goodoffer24 ще ви зарадва с бърза доставка и много добро обслужване.

Веднага след закупуването получавате продуктовите ключове в електронната си поща. Няма разходи за изпращане и получаване на стоката. Не е необходимо с дни да чакате доставката.

Моля, обърнете внимание, че няма възможност за ъпгрейд от Home версията на ОС Windows към версията Pro. Необходимо е легалната версия на операционната система Windows 10 Pro да се изтегли от сървърите на Microsoft, да се инсталира на чисто и тогава да се използва кода за активиране, получен по електронната поща.

Как да поръчаме от Goodoffer24?

Пазаруването от онлайн магазина по нищо не се различава от многото други интернет магазини. Посетете страницата с Microsoft Office 2016 Professional Plus и чрез Add to chart в описанието на продукта го добавете в кошницата за пазаруване. Кликнете върху иконата с кошницата. Вече в прозореца, показващ съдържанието на кошницата, в полето Apply coupon code въведете кода за отстъпка Gokaka10off. След това трябва да кликнете върху Apply Discount и отстъпката ще бъде приспадната от стойността на поръчката.

Достатъчно е да въведете кода на отстъпката в своята кошница за пазаруване за да спестите.

След като кликнете върху бутона Proceed To Checkout системата предлага да изберете най-удобния за вас начин за плащане. Остава да въведете някои данни и да потвърдите покупката. След плащането, продуктът почти веднага пристига в електронната поща. Бързо и безпроблемно.

Сами се убедете колко бързо и безпроблемно се пазарува от Goodoffer24. Предложението за използване на намалението важат за ограничен период от време. Възползвайте се. Това е една наистина благоприятна възможност.


Платено съобщение

17
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
13 Коментари
4 Отговори на коментарите
14 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
15 Автори на коментарите
ГеоргиШишоSpamdataМиткоjevvs Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Офце
Офце

Бре, бре, бре, народе, айде на топлите лицензииии, топлии лицензииии, днеска има, утре няма, айде народееее, бре, бре, бре.

nomore
nomore

Не мога да разбера вие малоумни ли сте,или се правите………..платена реклама!Ти ,ако плащаш за реклама някъде си всеки ден предполагам ще очакваш и да се показва,поне така би било нормално.Какво виеш като линейка тук всеки ден?

nomere
nomere

Не ми се занимава с идиотчета, дето всичко им е криво,все нещо им пречи и не правят нищо друго освен да тролят!Бълвоча си ти,ясно ли ти е?Ай стой си там в дупката и не давай акъл,щото нямаш в излишък,или пък като си голям умник си направи сайт и го администрирай по свой вкус!

Божката
Божката

Че откачим, да не са на %kaldata?

Аман от мрънкачи!!!
Аман от мрънкачи!!!

А на мен ми омръзна разни онуфрита под всяка статия да реват като к*рви за х*й. Като не ви харесва не четете статиите или направо не влизайте в сайта. Ясно е, че сте тролове на някоя от българските фирми които продават същите ключове на десеторна цена, ама се оляхте вече.

NoMoreWindowsAdds
NoMoreWindowsAdds

Хайде на лицензите !!! Който разбира тук се спира!! Промоция ! Промоция ! Купуваш един нелегален лиценз от прекупвач , получаваш куп проблеми! Хайде народе само днес утре и вдругиден.

жони
жони

Не знам колко са легални тия но вече И в чешки сайт гледам същия шит… Но вземам да се замислям 😁

Win за $12 - съмнително
Win за $12 - съмнително

Утре ало измамниците в БГ може да измислят нова схема – хвърляш $12 през балкона, а в замяна „получаваш“ легален Windows. Той ще ти бъде доставен от полицията, която „продава“ евтини Windows -и, за да се бори срещу използването на нелицинзиран софтуер.

Ubuntu Mate
Ubuntu Mate

не мерси,LibreOffice ми е повече от достатъчно…

Митко
Митко

И аз така… За домашно ползване либрето си е супер.

YourMaster
YourMaster

Добре де, вместо да се реве под всяка подобна реклама, защо не направите едно запитване до Microsoft Bulgaria и всички съмнения отпадат. Имат безплатен телефон даже. Ако пък някой е сигурен, че това е незаконно, ГДБОП си имат отдел за тази работа, даже форма за подаване на сигнали онлайн.
Спор няма – офертите намирисват и то доста.

Иначе е забавно това „Pro Professional“ в имената на връзките.
Въдицата ще се счупи от кукички.

Стоян
Стоян

Като имате проблем докладавайте и Вие,

http://www.cybercrime.bg/bg/contacts

Spamdata
Spamdata

Благодаря. Вече го направих.

Стоян
Стоян

Хората си изкарват заплатите от рекламата. Ако не Ви кефи, защо сте тук.