fbpx
2.8 C
София

Honda представи новия модел Civic, който пристига с вградена система Siri

Най-четени

Любослав Лозанов
Любослав Лозанов е част от Калдата от 2013 година насам. Завършил "Журналистика" в СУ "Св. Климент Охридски", той съчетава афинитета към спорта и технологиите с професионалното си поприще.

Собствениците на iPhone, който решат да закупят новият модел Honda Civic през 2014 г. вече ще разполагат с ново удобство. Японският производител на автомобили обяви, че новият модел ще разполага с вградена система за гласово разпознаване Siri, с която шофьорът ще може да комуникира без за миг да отделя ръцете си от волана.

Чрез Siri собствениците на Honda Civic 2014 ще могат да се радват на още редица функции, допълват от Honda. Системата за гласово разпознаване ще позволява да регулирате музиката в колата, да комуникирате с GPS системата, да проверявате времето, да следите новините от стоковата борса, да настройвате календара и алармите си, както и да изпращате съобщения.

Включването на придобилата популярност от смартфоните на Apple система обаче не е нещо ново за Honda. Японската компания предлагаше подобна функция на желаещите да закупят моделите Civic и Acura от миналата година, но включването на Siri ставаше след изричната молба на потребителя.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини