How To: Android на iPhone 2G

0
16

Преди няколко дни в интернет се появи слух за това, че е възможно да бъде създадено bootable копие на операционната система Android, което пък в последствие да бъде инсталирано на мобилния телефон iPhone 2G. За съжаление, процесът отнема доста време, особено ако не сте използвали Linux досега.

В интернет вече се появи и „потребителски настроена“ статия за това как може да инсталирате Android и на вашият смартфон. В статията, която е раздробена на много стъпки, е описано по възможно най-разширения и опростен начин как да извършите процедурата. Дори и да не сте използвали Linux досега, в статията е обяснено подробно как лесно и бързо да сглобите инсталация на Ubuntu чрез Virtual Box. В страницата са включени всички файлове, които ще са нужни на ентусиастите.

„Написах кратка статия за тези, които искат да инсталират Android на техните телефони iPhone 2G. Тя е доста дълга, но пък е изключително опростена като е дадена информация за всяка една стъпка и всяко едно натискане, което трябва да извършите. Статията е идеално четиво за начинаещите в тази област!“

Статията може да откриете тук.

Клип, на който се вижда как работи мобилната операционна система Android на iPhone:

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за