Internet Explorer 7 beta 3 чак през август

17
1

Майкрософт подготвят третата бета да бъде готова чак през август. Дългия период за подготовка означава, че ще се наблегне доста на съвместимостта на браузъра и дупките, който са открити в първите две бети.Една такава уязвимост е описана в Microsoft’s IEBlog, а именно проблема, когато браузъра зарежда CAPTCHA снимки.

В третата бета се очаква да се решат проблемите с някой нови добавки като вградения RSS четец. Като цяло обаче не се очакват особени промени в интерфейса, с изключение на възможността бутоните и менютата да бъдат премествани в най-различни позиции.

Финалната версия се очаква да излезе някъде през зимата. Като веднага след финалната версия ще се започне работа по Internet Explorer 8.

10x to randb

ДОБАВИ КОМЕНТАР

17 коментара за "Internet Explorer 7 beta 3 чак през август"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
ole_bg
ole_bg

„Като веднага след финалната версия ще се започне работа по Internet Explorer 8.“ лол:D брао на М$

Miroslav Penchev
Miroslav Penchev

Финалната – чак през зимата…. доста дълго бета тестване си направиха MS 😛 Пък и кой ли го вълнува кога ще излезе IE при толкова добри други браузъри.:clap: Не си заменям за нищо Opera-та.

daninel
daninel

Internet : Explorer 8:0 😛

ole_bg
ole_bg

Много хора ги вълнува,а тва че вие сте си втълпили едно не означава че сте прави!!! С много голямо нетърпение чакам IE 7,бета версиите са доста добри,накрая ще имаме 1 напълно конкуретно способен браузър,жалко че няма да го включат във Виста

Nicky
Nicky

Интернет експолрър 7 е част от виста

ole_bg
ole_bg

Е аз до колкото знам от М$ са казали че няма да го включват във Виста,нали преди време от ЕК(европейската комисия) ги глобяваха заради нелоялна конкуренция и аз си мисля че заради това няма да вкарват ИЕ 7 във Vista

randb
randb

Няма да го включват във версиите на Windows предназначени само за Европа,все пак Европейският съд не е най-висшата съдебна инстанция,че да казва на всеки каква да прави;)

electroface
electroface

Абе на кой му пука за тъпия ЕКСПЛОДЕР :B) Карайте си на Mozilla или Opera и го усмъртете тоя гад :ph34r:

Hedron
Hedron

Преди 3 дена имах нещастието да поработя на тази безподобна боза Internet Explorer 7. Чувството беше подобно на това да слезеш от Мерцедес (да се чете Firefox) и да се качиш на зазка (да се чете Internet Explorer). Това положение скоро няма да се промени, по мое виждане поне до версия 14 😉

Draconis
Draconis

Hedron само трябваше да добавиш и Opera = Bugatti или Lamborghini зависи по преценка на ползвателя, което според мен е доста по-добро от кекавия Firefox, ако не го накачиш с една дузина екстенжъни 🙂

Draconis
Draconis
electroface чеки малко бре пич, неможеш да принудиш някой да ползва този или онзи браузър, то си е от ясно по-ясно, че в доста отношения IE духа супата пред Firefox и най-вече Opera, но пък си има и някои неща, които Opera и Firefox няма да имат скоро, а това е връзката със самия explorer в Windows, а това поне скоро не се очаква да го има друг браузър и хайде кажи ми как би отворил ти линк на даден мрежови компютър без да се налага да го копираш и да го paste в Run или Explorer, единствено на IE… Виж още »
TeamKiller
TeamKiller

IE 6 е на 5 години и още превъзхожда браузъри пускащи версии почти всеки ден. На Опера големия им плюс е че я направиха безплатна.

Agentpat™
Agentpat™

Чакай само да те питам господине с „Bugatti“-то или „Lamborghini“-то? Защо след преинсталация новият „инструмент“ за възстановяване на кеш, майли и т.н нещица в Opera-та, не можа да ми разпознае архива и горкото „Bugatti“ остана голо и по капли, както програмиста го е родил? А „Лисичето“ само за 5 мин. лъсна с пълния си блясък! Айде мерси ти от такива трошки :B) .

Miroslav Penchev
Miroslav Penchev

Голяма смехория – и с какво по-точно IE превъзхожда Opera :nono:

Miroslav Penchev
Miroslav Penchev

Досега съм upgrade-вал от Opera 7.0 до 9.0 beta (през 7.5, 8.0, 8.5) и нито веднъж не съм си изгубил настройките – даже е много лесно – само инсталираш новата версия и толкова. Иначе ако искаш да преинсталираш – запазваш 2 директории, инсталираш наново, възстановяваш двете директории и си готов. Всичко се запазва.

Skoinks
Skoinks

Новината е добра за тези който обичат продуктите на M$
ама аз използвам Opera и изобщо нямам намерение да я сменям

Draconis
Draconis
agentpat айде сега като ше се плюем да го правим като хората, та имал съм доста повече ядове с Mozilla Firefox, когато изкараха 1.5 версията и то именно с преминаването от 1.0.3 към 1.5, тогава инсталирам си всичко добре, инсталатора си свърши работата Finish и какво после, уж пускам Firefox и хоп неприятна изненада, появява се прозореца на Firefox, след което цъквам да си напиша сайт в Address bar-а и какво става ни помен да съм цъкнал, не само това ами и целия Firefox си увисва изчаках да не би да е от някой процес уви не беше, хайде да… Виж още »