Jelly Bean върху Kindle Fire

1
42

Спомянте ли си манията по Amazon Kindle Fire миналата зима? Тя беше сериозна (и малко раздута) в САЩ, но стигно и до България. Ако притежавате устройството, то вероятно искате да пробвате нещо ново върху него? Какво ще кажете за Android 4.2.1? Потребител на форумите XDA е разработил упътване за портване на последната версия на платформата на Google, така че дори ще можете да подлъжете някои приятели, че имате Google Nexus 7. Е, вярно е, че резолюцията на Kindle-a е по-ниска, но това не е толкова сериозен проблем. Сериозни проблеми са неработещите микрофон, Swype клавиатура, профила за много потрбители и липсата на поддръжка за USB камера.

Но има и хубави неща – гласовият асистент Google Now, а също ще можете да гледате и хардуерно ускорено видео от YouTube и Netflix. Но има и още един минус – краткият живот на батерията след инсталацията на ROM-a.

Ако желаете да уважите труда на потребителя „Hashtag“, можете да прегледате направеното от него тук. Ако се престрашите, споделете как е Jelly Bean върху устройство със само 512MB RAM в коментарите отдолу. А отдолу можете да видите и примерно видео.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари