Microsoft настоятелно предупреждава 200М потребители на Windows 7 спешно да се обновят до Windows 10: защо да не направите ъпдейт само за $9,95?

0
3365

Windows 10 продължава да е една бъркотия, но ъпдейтите за тази операционна система са безплатни. А сега Microsoft предупреди 200-та милиона потребители на Windows 7, че този ъпдейт е от съществено значение и настоятелно препоръчва преминаването към Windows 10.

Тази седмица корпорацията Microsoft е започнала да показва съобщения на цял екран, че е необходимо спешно обновяване до Windows 10. Съобщението започнаха да получават всички потребители с ОС Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional и Ultimate. Според статистиките, това са приблизително 200 милиона потребители от целия свят:

„Вашият компютър с ОС Windows повече не се поддържа“ – се изписва в съобщението, заемащо целия екран. „На 14-ти февруари поддръжката на Windows 7 приключи. Сега вашият компютър е уязвим за вируси и злонамерен софтуер защото няма актуализации на софтуера и няма техническа поддръжка. Microsoft настоятелно препоръчва преминаването към Windows 10, понеже тази операционната система разполага с най-новите функции за защита от малуер и вирусни атаки“.

Това е твърдо и потенциално доста скъпо за изпълнение предупреждение от Microsoft, но не е преувеличение или хипербола. Тези заплахи са съвсем реални, а липсата на бъдещи актуализации означава, че Windows 7 е вече номер едно за хакерите от целия свят, защото те знаят, че вече няма кой да оправя откритите бъгове.

Дълбоко съчувстваме на всички, които обичат и използват Windows 7, но тази ОС вече не може да осигури безопасността на вашите данни. Ние предлагаме продуктови ключове за Windows и Office при нищожно малки цени, които можете да вземете след като въведете промоционалния код KWNY35:

По време на промоционалния период можете да се възползвате от нашите големи отстъпки и да си вземете и друг полезен програмен продукт, като например Microsoft Office. Онлайн магазинът Keyworlds намали с 35% цените на продуктовите ключове за софтуерните продукти Windows 10, Office 2019 и други. По време на промоцията можете да използвате кода KWNY35, с помощта на който можете да купите продуктов ключ за Windows 10 Pro за 1 компютър, само за 8,88 евро или Windows 10 Pro за две компютърни системи при изгодната цена от 14,94 евро.

Да се запознаем с Keysworlds.com!

Keysworlds предлага една отлична онлайн услуга, базирана на специализирана автоматична система, гарантираща 100% удовлетвореност на клиентите. Поръчаният продуктов ключ получавате директно в електронната си поща, без да се налага да чакате. Начините за заплащане са най-разнообразни: PayPal, банков превод, кредитна или дебитна карта. Обслужването е в режим 24/7 ([email protected]) и екипът гарантира помощ по всяко време.

Започнете Новата година по правилния начин с Keyworlds! Весели празници и успех!

Всички изброени дотук оферти са валидни, докато са налични съответните кодове. Преди активирането се препоръчва да се провери, дали е инсталирана именно версията на софтуера, за която е закупен съответния продуктов ключ. Ако възникнат проблеми, можете да се свържете с техническата поддръжка ([email protected]). Продуктовите ключове пристигат в електронната поща няколко минути след осъществяване на плащането. Има богат избор на начини за плащане, включително PayPal.