Microsoft обявиха работа по Deepfish

2
22

Microsoft Corp. разкриха разработката на нов уеб браузър за мобилни устройства. Според създателите на софтуера, той ще промени коренно представата на потребителите за лесно и бързо разглеждане на страници през сматфон устройства. Името на продукта – Deepfish е избрано от разработчиците на Microsoft Live Labs. Най-интересната му функция е Deepfish е автоматичното оразмеряване на страниците, които не са пригодени за смартфони. Потребителите могат да увеличават определена част от тези страници докато ги разглеждат или когато искат да посетят даден линк. Според говорител на Microsoft, програмата все още е в начален стадии на разработване и преди официална версия ще има поне още няколко beta версии. Засега ограничен брой потребители използващи Windows Mobile 5.0-6.0 със смартфони ще могат да тестват програмата, но от Live Labs обещават скоро Deepfish да е достъпна за повече тестери.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

2 коментара за "Microsoft обявиха работа по Deepfish"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
nighty
nighty

Ами че Opera Mini си го може това от доста време. Със сигурност безплатната java версия на Opera е по-добра… Какво ли остава за платената symbian версия.

bukake
bukake

Тия кво си въобразяват че измислят топлата вода отново и отново. Почнаха да ме дразнат тия М$ и техните Live Labs.Какво даже значи Live labs. Бози такива.