Microsoft Edge за Android вече с над 5 млн. сваляния

5
1701
Изглежда браузърът Microsoft Edge добива все по-сериозна популярност. Според официална статистика приложението вече има над 5 млн. сваляния за Android.

Когато през миналата година Microsoft сподели плановете си за апликацията за Android и iOS мнозина останаха изненадани от промяната на стратегията. От тогава насам обаче браузърът постепенно започва да се налага.

Само в първите 2 месеца след дебюта си на пазара Edge можеше да се похвали с 1 милион сваляния в PlayStore. Сега, година по-късно, цифрата е петкратно по-висока. В App Store пък Edge се нарежда на 9-то място по сваляния в своята категория.

Чрез приложението Microsoft планираше да намали различията между браузъра на телефона и на компютъра на всеки потребител. И макар операционната система на компанията да не просъществува, то браузърът със сигурност се радва на интерес.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
5 Автори на коментарите
дредНай-големия ти проблемRRRthe professorassa Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
assa
assa

А колко се ползва? Ако ми се занимава и аз бих го пробвал само колкото да го видя какво представлява, но това не означава че след няколко часа няма да го изтрия.

the professor
the professor

мда това че е свалян 1, но каква статистиката на браузванията е друго…

RRR
RRR

Трябва на Android да му направят и статистика колко време е ползвано дадено приложение, преди да се изтрие, тогава ще е по-реално 😀 Да не се окаже, че това „edge“ е рекордьор по най-кратко ползване 🙂

Най-големия ти проблем
Най-големия ти проблем

На всички тъпи хейтъри в коментарите и хората лайкнали коментарите ще кажа, че edge е доста добър браузър в моята класация е на второ място след Samsung internet, а пък за мобилния Chrome няма какво да си говорим пълно лайно другите няма да ги коментираме….

дред
дред

По бавен е от UC browser и няма нещо много съществено за мен, при зумване на страницата UC browser автоматично я побира в размера на екрана