Microsoft Windows 10 Pro, най-добрата ОС на Microsoft е тук! Само за $11,90

15
2603

Goodoffer24.com е новата търговска площадка за компютърни игри, софтуер и предплатени карти за конзоли. Интернет магазинът с всеки изминал ден предлага все по-голямо разнообразие от видеоигри и други софтуерни продукти при много ниски цени.

Ако търсите страхотни оферти за най-новите компютърни игри, предплатени и абонаментни карти, софтуер за персонални компютри и операционни системи – не търсете повече. Можете сериозно да спестите със супер ниските цени на Goodoffer24, валидни и за Windows 10 Pro, Office 2016 Pro и още много други.

Goodoffer24 предлага една невероятна услуга. След получаване на вашата поръчка, в рамките на само няколко минути получавате продукта в електронната си поща. Компанията дава 100% гаранция, че ще получите поръчаното. Можете да заплатите по много начини: Paypal, кредитна карта, Paysafecard и т.н.

Ако искате на използвате най-новата версия на операционната система Windows 10 или Office, ще бъдете приярно изненадани от предлаганите невероятни оферти и софтуерни пакети.

Goodoffer24

Икономисайте допълнителни 15% от всички Windows и Office продукти с помощта на електронния ваучър Gokaka15off:

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) при цена $11.90
Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) при цена $26.94
Windows 10 Pro + Office 2016 Pro –Bundle при цена $33.18

Да напомним, че Windows 10 ще поддържа универсалните приложения за Office. Те са съвсем лесни за използване и ще се стартират на всички компютърни устройства. Бъдещите Windows смартфони и Windows таблети ще се продават с предварително инсталирани приложения за Office.

От Goodoffer24.com можете да очаквате най-доброто обслужване. Малко след закупуването ще получите поръчаните продуктови ключове. Няма пощенски или куриерски разходи! Не се налага да чакате дни, за да получите имейла.

Моля, имайте предвид, че с тези лицензи НЕ МОЖЕ да се направи обновяване от Windows 10 Home до Windows 10 Pro. Необходимо е първоначално да изтеглите официалните дискови образи от сървърите на Microsoft, да инсталирате и да въведете кода, получен в електронната поща.

 


Платено съобщение.

15
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
7 Коментари
8 Отговори на коментарите
12 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
13 Автори на коментарите
zizothe professorazmanqkaБахтиРатнемок Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
юли
юли

Относно това:
„Moля, имaйтe пpeдвид, чe c тeзи лицeнзи HE MOЖE дa ce нaпpaви oбнoвявaнe oт Wіndоwѕ 10 Ноmе дo Wіndоwѕ 10 Рrо. …“
Имах легален 10 Home (ъпдейтнат легален 8/8.1 Home). Закупих от eBay два кода за 10 Pro за общо 18 лв. Те ми пратиха dummy key, с който „ъпдейтнах“ 10 Home до 10 Pro, което вкарва ОС-а в 3-дневен гратисен период за активация. След това си сложих закупения 10 Pro код и ОС-а се активира успешно. Вече няколко месеца всичко е наред.

Manjaro DEEPIN
Manjaro DEEPIN

Не искам да давам пари за нещо,което ме шпионира и следи всяка моя крачка.За мен това е неразумно,глупаво и дори идиотско.Братя българи, минете на Линукс, за да ви е мирна главата.ПОЗДРАВИ!

Kabelat
Kabelat

Ти с каква престъпна дейност се занимаваш, а и ква е гаранцията в Линукса?

Alexander
Alexander

Най-вероятно и Android не ползваш ?

Debilian
Debilian

Ай сиктир с промотирането на Боза 10 . Тук сайт за ИТ новини ли е или алъш-вериш сайтче. Също така заглавието на статията е крайно несериозно и прилича на реклама ,отколкото на сериозна новина.

R79
R79

То си пише под текста „Платено съобщение“.

Debilian
Debilian

Видях го и все по лошо впечатление ми прави .Жалко преди този сайт беше един от най добрите 🙁

WTF
WTF

Хората правещи сайта работят и трябва да изкарват и пари за това. Ти без пари ли работиш? Не, нали! Защо се чудиш, че искат и те да получат нещо за труда си??????

Ратнемок
Ратнемок

Абе то маса народ също работят ама не изкарват пари от това… или колкото да си платят сметките, задълженията и да сложат някой залък в устата…

тъй-тъй
тъй-тъй

Майкрософт трябва да плащат на хората, за да ползват това нещо, а не обратното.

Бахти
Бахти

Вирус 10 е мноооого далеч от „най-добрата ОС на Microsoft“, ама всеки има глава на раменете си и да си решава какво да използва.

azmanqka
azmanqka

Една малка забележка – най-добрата операционна система на Майкрософт е, и вероятно завинаги ще бъде, Windows XP.

the professor
the professor

ако се погледнат статистиките прес годините се вижда, че това не най добрата о.с.: http://gs.statcounter.com/os-market-share/desktop/worldwide/#monthly-200901-201806 щото 2009 година winxp + vista +7 са били инсталирани на около 95% от настолните компютри, а сега лайняндовс 10 +7 +8 са на около 82-83% и това е за сметка на големия ръст на mac-os и минимален – почти никакъв ръст за линукс… ако обаче се вземат и в предвид сървърите положението става още по зле… п.с. не знам що рекламирате ключовете тук, след като на домашните потребители им е все тая дали са лицензни или не, а тия ключове са незаконни за офисни… Виж още »

zizo
zizo

Като не разбираш защо пишеш глупости тия ключове са за надстройка, примерно колкото да можеш да си инсталираш Pro изданието ако в момента нямаш ключ за активиране или просто да преминеш от Pro към Enterprise.

Ма сте дървени философи та знае ли се!!!

zizo
zizo

Неграмотника който е дал минуса искам да го видя как ще активира Windows с някой от горепосочените ключове.