Netflix подготвя изцяло мобилен тарифен план с цена под $4

8
822

Ако цената на абонаментните услуги ви се струва твърде висока, Netflix възнамерява да предложи изгодна сделка. Компанията експериментира с нов абонаментен план, насочен изцяло към мобилни устройства (смартфони, таблети и т.н.). В момента той се тества единствено в Индия при цена от 250 рупии месечно (3,63 щатски долара). Това е двойно по-малко от стандартния план за страната, който е 500 рупии ($7,27). От своя страна, Netflix заяви пред The Verge:

„Ние винаги търсим начини да направим Netflix по-приятна и достъпна за използване. Засега пробваме различни опции в избрани държави, където потребителите могат например, да ползват онлайн услугата на своите мобилни устройства при по-ниска цена и да се абонират за по-малки периоди от време“.

Засега малко потребители виждат новия тарифен план и е възможно Netflix никога да не го предостави на всички. Освен това компанията не желае да сподели кои други страни ще бъдат включени в списъка освен Индия. Според нас България притежава голям потенциал за развитието на услугата. Освен това втората част от изявлението би могла да се тълкува, че е възможно потребителите да могат да плащат за една или две седмици. Досега абонаментните планове включваха единствено месечно плащане, което се начислява от влизането в сила на заявката за ползване на Netflix.

Все пак ексклузивността само за Индия не е много изненадваща. Миналата седмица Тод Йелин от Netflix направи изявление в Мумбай, описвайки плановете на компанията да предлага колкото се може повече интерактивно индийско съдържание. А новият индийски сериал Sacred Games, стриймван на платформата, успя да си намери немалко световни фенове.

8
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
6 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ранджит
Ранджит

Брех тая Индия! Човек може да си помисли, че са нормална държава!

Ало
Ало

Вземи да си провериш данните и ми покажи такъв ръст в България. Имаш ли си и на представа, че с този темп на икономическо развитие следващият твой работодател най-вероятно ще е от Индия?

Погледни в собствената си копанка, преди да раздаваш така оценки на Индия!
comment image

Ало
Ало

П.С. Русия има почти двойно по-ниско БВП и доста по-нисък растеж на годишна база! Казвам, преди да почнеш да ги хвалиш „братушките“.

Иван
Иван

Пич, ходил съм в Индия на екскурзия и повече няма да повторя. Трябваше да се придвижим от един град в друг с влак. Купихме си билет и като дойде влака се оказа, че няма места за първа класа, за която ни беше билета и пътувахме с по задните вагони. По едно време се качи един чичка и след около половин час реши, че ще ходи до тоалетна. Отиди в ъгъла, свали си гащите и се изака там. И на никой не му направи впечатление, а ние с жената бяхме шокирани. После едни студенти ни обясниха, че в тази класа е… Виж още »

Капитализъм
Капитализъм

Това, няма нищо общо. Човекът ти полазва, че имат рязко покачваща се покупателна стойност и затова в нормално да се появи услугата там. България е далеч по изостанала, погледни БВП-то, нямаме какво да им правим оценка.

Ju shivarov
Ju shivarov

Да го направят с превод и със сигурно ще има абонати тук

Такеши Ковач
Такеши Ковач

Най-точния коментар до момента! Преводът на съдържанието им е през Гугъл преводач, и затова ме изгубиха като потребител.

От Хуауей ползват Епъл
От Хуауей ползват Епъл

Българският пазар е малък и с ограничена покупателна стойност. Т.е. няма реален смисъл да се инвестира в него, те не са те изгубили, ние сме изгубили тях, тъй като сме неразвити неандерталци. Разберете го това, ние сме причината и ние сме проблема, че сме скапани, НИЕ!