Outlook получава интеграция с Microsoft Pay

0
304
Нововъведение в Microsoft Outlook ще позволява на потребителите на приложението да плащат сметки и разписки директно от прозореца на имейл организатора.

По време на Build 2018, Microsoft анонсира полезни функционалности в Outlook, които стават реалност, благодарение на Microsoft Pay и Adaptive Cards. Възможността за разплащане от средата на Outlook ще е достъпна за ограничен брой потребители на Outlook.com в следващите месеци. „Скоро ще позволим плащането на сметки и разписки, директно в имейла, без нуждата да превключвате към друго приложение или услуга. Задвижвани от Microsoft Pay, разплащанията в Outlook е бърз и сигурен начин разплащане“, споделят Microsoft. Компанията има първоначални договорености с набор от разплащателни оператори и услуги за обработка на плащания, като Stripe, Braintree, Zuora, FreshBooks, Intuit, Invoice2Go, Sage, Wave и Xero.

Microsoft обяви, че уеб клиентът и Outlook 2016 ще получат поддръжка на Adaptive Cards, нов формат, подпомаган от Actionable Messages, което ще позволи разработчиците да направят работата на потребителите по-удобна, бърза и полезна.

„Множество имейл разговори изискват и подразбират предприемането на някакво действие, като одобрението на доклад за направени разходи или възлагането на определена задача на член на вашия екип. С Actionable Messages, които бяха анонсирани миналата година, разработчиците могат да трансформират своите имейл нотификации, работни процеси и разговори в действия, помагайки задачите да бъдат извършвани директно от Outlook. С Build 2018, ние драматично разширяваме способностите на Actionable Messages по няколко начини, стартирайки с употребата на Adaptive Cards, както и поддръжката на разплащания в Outlook“, пишат компанията.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари