Интернет магазинът SCDKey предлага с голямо намаление глобалния ОЕМ продуктов ключ за операционната система Windows 10 Pro.

ОС Windows 10 не е толкова скъпа, колкото се струва на мнозина. Още днес продуктовият ключ за операционната система Windows 10 Pro можете да си закупите при цена $12,6. Без електронният купон, цената на лиценза, предлаган от SCDKey е $14. Отстъпката е огромна – солидните 72%. Такъв е използваният бизнес модел на магазина: още по-голяма е отстъпката за Office 2016 Professional Plus, подобни са намаленията в цените на продуктовите ключове и на редица други софтуерни продукти.

Windows 10 Pro можете да си закупите при цена $12,6

10% отстъпкаSKKaldata

Windows 10 е персонална ОС, разработена и предлагана от Microsoft, като член на фамилията операционни системи Windows NT. Windows 10 излезе на 29 юли 2015 година и е първата ОС на Microsoft, която получава непрекъснати актуализации на функционалността.

Продуктовият ключ дава лиценз за използването на операционната система Microsoft Windows 10 Professional. Да си припомним, че Windows 10 Professional е най-новата версия на повсеместната операционна система на Microsoft, която е характерна с подобрената си информационна защита, повишена производителност, редица нови функции и възможности. В новата ОС е подобрено стартовото меню, вградена е работата с гласовия асистент Cortana, възможно е стартирането на Universal Platform Platform приложенията и още много други.

За използването на продуктовия ключ е достатъчно да изтеглите Windows 10 Pro, да я инсталирате и след това да я активирате с получения код.

Кодът за операционната система Microsoft Windows 10 Pro може да бъде закупен оттук
Код на електронния купон за 10% отстъпкаSKKaldata
Крайна цена: $12,6


Платено съобщение

ДОБАВИ КОМЕНТАР

80 коментара за "SCDKey предлага OEM продуктовия ключ за Windows 10 Pro само за $12,6"

avatar
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Име
Име

Това легално ли е?

ronsim
ronsim

Ако банките си задаваха този въпрос, нямаше да ги има.

Име
Име

Бате много си прост!

Божинката
Божинката

Десподов, Десподов. Каква е връзката ви със Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata.
Долнопробно сайтче сте. Излагате се.

Минка
Минка

Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata, подсеща че и списвача Десподов ще получи процент.

Това е пиратство
Това е пиратство

Не е! Някой да уведоми ГДБОП!

Същия
Същия

Напълно

Емил Омайски
Емил Омайски

При използване на OEM ключ без съответния стикер, не съм сигурен, че лицензът върши някаква работа.
Поне няма да се ползва съмнителен софтуер за активиране на Windows-а, който може да създаде риск за сигурността на системата.

dinoas
dinoas

Стикера ти служи само за да имаш ключа. Получаваш същия на меила си и си ок

Емил Омайски
Емил Омайски

За OEM ключовете това не е точно така. Не говоря за използването на ключа, с това няма грижи. Под въпрос е действителността на лиценза.

Димитър
Димитър
Даниел Десподов като е писал статията как ще гарантира активирането на този глобален ключ? Или по-скоро, кой ще гарантира активирането? Навъдиха се много подобно фирми, които дори ти издават фактура за ключове и покупка на страхитни цени и претендират, че имали право да продават. Реално обаче не получаваш ключ в оказания вид от Microsoft, а само написан в един мейл. Оказва се, че от 10 такива ключа, 3 не се активират. Звъниш в Microsoft и ти казват, че ключа е деактивиран поради много активaации и ти отговарят обърнете се към продавача. Искаш нов, дават ти, активираш го. Налага се преинсталация… Виж още »
dinoas
dinoas

Ми точно тея нямам идея как го правят но аз от там съм купувал и други програми и винаги са били ок

firewolf
firewolf

Купих си ключ и си активирах Windows 10 Pro 1803 x64 без проблеми. Не съм сигурен колко е легално, защото няма нито стикер, нито фактура. Имам само разписка за плащането през PayPal. Поне няма да използвам повече съмнителен софтуер за активация. Иначе доколкото знам OEM ключовете след активация се заключват към дънната платка и не може да се ползват на други машини.

djagi
djagi

Безпокои ме региона, че няма България или Европа… Ще съм благодарен за малко ясното по въпроса.

Това е пиратство
Това е пиратство

Не е легално, някой да уведоми ГДБОП!

djagi
djagi

Първо, легално е, и ВТОРО, що не ги уведомиш ти, като много знаеш?…

root
root

това линукс трол.. страх го е че ще останат още по малко след тази оферта… 😀

Нико
Нико

За ползване във фирма трябва фактура. ОЕМ лиценз се дава само вграден чрез покупка на хардуер – компютър. Тогава е легален и без лепенка.

Емил Омайски
Емил Омайски

Мисля, че само покупката на ритейл ключ се удостоверява с фактура, а покупката от производител на хардуер с вграден софтуер се удостоверява със стикера.

dinoas
dinoas

Ако имаш фактура и си поставяш да кажем Фотошоп, там нямаш никакъв стикер нали? Значи ли това че е нелегален? Просто си купил през нет.

Емил Омайски
Емил Омайски

Да, фактурата е само за дружества, ако си физическо лице ключът принципно ти е достатъчен, въпреки че е добре да имаш и някаква разписка или ако изданието е на физически носител, да си пазиш физическия носител. Тук обаче говорим за OEM ключове, които се ползват от производителите на хардуер с вграден софтуер. Доказателството, че софтуерът, който ползваш е бил вграден в хардуера и е лицензиран е стикерът, залепен върху хардуера от неговия производител.

Това е пиратство
Това е пиратство

Дано някой се сети да сезира ГДБОП за подобна статия, рекламираща купуването на пиратски ключове. В ЕС сме, 2018-та година сме, ало?

djagi
djagi

На българина най-много му пречи това, че все гледа в паницата на другия. Теб лично какво с какво те ощети тази статия? Или се грижиш за парите на MS?

Кифак
Кифак

Изобщо не става дума за гледане в паницата на друг.
Това тук си е чиста реклама на пиратство.
Вместо да си давате парите, колкото и малко да са, на тези измамници, по-добре ползвайте някой активатор. Същото е !!!

Това е пиратство
Това е пиратство
Не става въпрос за пари или компания, а за закони. Защо аз да спазвам закона и да плащам, докато друг рекламира нещо незаконно и подбива пазара, създавайки нелоялна конкуренция. Ако аз трябва да купя 100 лиценза и това ми отнема сериозни пари от инвестиция в маркетинг, а моят конкурент купи 100 пиратски лиценза и инвестира парите в маркетинг, то аз съм губещ. Второ, ако един закон се нарушава, какво пречи да се нарушава друг. Да речем, че имам софтуерна компания и разработвам софтуер, чиито лиценз се плаща. Щом може някой незаконно да рекламира в голям портал подобни пиратски практики, какво… Виж още »
djagi
djagi

Не намирам никаква логика в подобен род разсъждения, които нямат никаква връзка с реалноста, но да те питам, за хипотетичния ти бизнес, дето не можеш да му направиш реклама, защото някой ползвал нелегален ключ, по-добре ли щеше да му е за твоя бизнес, ако твоя хипотетичен конкурент си активира Уиндоуса с активатор от Замунда?
И най обичам да ми дават акъл хора, които говорят за неща, от които си нямат и представа, примерно как е в чужбина…

Това е пиратство
Това е пиратство

Инвестирания ресурс отива в плащането на законен лиценз, докато конкурента ти, който не спазва закона ползва същия този ресурс в реклама. По този начин конкурентът има преимущество, защото не спазва закона. Схващаш ли, личи си защо в БГ няма силни средни и малки бизнеси и всеки хленчи, че положението е зле?

pix3l
pix3l

В момента хленчиш само ти. Що не си гледаш бизнесчето, вместо да се занимаваш с глупости?

Negramotiniic
Negramotiniic

Никой не хленчи, тъп социалист, ще си останеш на нивото на което си, човекът е напълно прав!

pix3l
pix3l

Дори да остана на нивото на което съм, пак няма да ме стигнеш. 😀
Марш сега да хленчиш, наред с другите онеправдани.

Negramotiniic
Negramotiniic

Нямам намерение да се перча с това какво съм постигнал. Ще ти кажа, че гони половин милион за 2-3 години. Айде, fuck off, bitch!

не става въпрос за онеправданост, а за законност и ако въобще имаше бизнес, щеше да знаеш!

pix3l
pix3l

Ти ако печелеше милиони нямаше да висиш тука и да хленчиш бе… 😀
Я ходи си измий очите, че не се виждаш кво пишеш. 😀

Negramotiniic
Negramotiniic

Не милиони, а половин милион за 3 години. Тъпак! Дори не можеш да четеш. Нямам намерение да ти показвам извлечения. Дебил!

pix3l
pix3l

Значи си толкова некадърен, че за 3 години не можеш да изкараш половин милион от бизнеса, който въртиш? 😀
Кво продаваш? Дамски превръзки втора употреба?

djagi
djagi
Дадох линк към подобен сайт, който ми продава една идея по-евтино и е 100% легален! Отделих си време и го проучих. Коментара ми обаче очаква модерация заради линка и едва ли ще бъде публикуван. Мога да предположа, че този сайт също не е пиратски и това не е пиратство. А това, че ти си се набутал да купиш Windows за 100 или 200 лева, те прави просто балък, а не радетел за спазването на авторските права… Ако предположим, че изобщо си купил Windows, което няма как да знаем. А за твое сведение, дори хранителните добавки си ги поръчвам от САЩ,… Виж още »
СССР
СССР

Искам в една проверка да преставиш този скапан ключ и документацията към него и ще ти видя глобата. Това са закупени и разпространени пиратски ключове, за които някой друг е платил. Да, ще ти активира Windows-а, но НЯМАШ РЕАЛЕН ЛИЦЕНЗ ЗА ПРЕД ВЛАСТИТЕ. НЕЩАСТЕН МАЛОУМЕН БОКЛУК ЧЕРВЕН РУСКИ!!!!!!

Стефан
Стефан

Това което си написал за закон, в ЕС не е точно така. Ние не сме в САЩ за да спазваме техните закони. Има директиви на ЕС и можеш да прочетеш някои техни решения при опита на Oracle да съди германска фирма за продажба на лицензии, втора употреба. Ето ти линк – http://europa.eu/rapid/press-release_CJE-12-94_bg.htm
Ето ти го и написано с по-прости думички ако ти е по трудно да схванеш написаното в първи линк http://computerworld.bg/40760_reshenie_na_evropejskiya_sad_mozhe_da_razbuta_magazinite_za_prilozheniya . И въпросното нещо го знам, защото съм го срещал описано, точно по немски сайтове за продажба на ключове, втора употреба.

DSFSDF
DSFSDF

Айде, покажи фактурите и документите към този ключ на една проверка, ИДИОТ МАЛОУМЕН!!!! ПОКАЖИ Я, ДА ТИ ВИДЯ ГЛОБАТА!!!!!!!!

CFD
CFD

Бягай и ти след тях, филмар…

Аз-Съм
Аз-Съм

И с какво ще докажа че съм притежател на този Windows след като нямам стикер или във фактурата на PC-то ми няма описан ОЕМ Windows?

sdfsdf
sdfsdf

ИМЕННО! ТОВА Е ПИРАТСКО КОПИЕ НА КЛЮЧ, КОЙТО НЯКОЙ ДРУГ Е ЗАКУПИЛ!

Аз ве аз
Аз ве аз

Като си изтегля и Офис пакета, ще трябва да ползвам същия активатор за да го активирам, така че няма смисъл 😀

dinoas
dinoas

Да абсолютно легално е, бях купил за луиндолс 8 про, имах проблем с дъното и се наложи да го сменя. След което трябваше да звънна до макромеките за да поставя ключа

Agentpat™
Agentpat™

Преди 6 месеца си купих от реномиран сайт ключ за Pro Retail версия за 35 лв. и всичко е точно. Тук цената е по-ниска, но пък е и ОЕМ.

Това е пиратство
Това е пиратство

„реномиран“, извършил си престъпление. Тъпак!

Agentpat™
Agentpat™

Ако си мислиш, че ще те галя с „перото“, както другите тук – не си познал! „Тъпак“ ще викаш на този, който те е правил, смешнико!

pix3l
pix3l

И за без пари да ми го предложат, няма да го взема. 😀

azi
azi

„Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata“

Ей това е цялата идея на статията, как да си постнем нашето процентче, пък ако се върже някой – все файда…
А дали е легално или не – проблема си е Ваш, ние нашето вече си го взехме.
Нали така г-н Десподов?

Bozi-azi
Bozi-azi

Глупак! Човека ти дава шанс да си намалиш от цената, а ти с глупостите си осираш цялата статия. Купих си ключ и всичко си е наред, майкрософт си го активираха имам си го в профила в Steam и в SDKey! Какво ще ми кажеш че Steam продават пиратски софтуер ли?! Купувал съм си десетки приложения от тях и всичко е легално.

ИДИОТИ БЪЛГАРСКи НЕЩАСТНИ КОМУНИСТИ
ИДИОТИ БЪЛГАРСКи НЕЩАСТНИ КОМУНИСТИ

Няма нищо легално в това!!!!!!!!!!!

Божинката
Божинката

Десподов, Десподов. Каква е връзката ви със Код на електронния купон за 10% отстъпка – SKKaldata.
Долнопробно сайтче сте. Излагате се.

Ник
Ник

Е паднахте ми в очите точно с тази рекламаа
От сайт за технологии отива към сайт за реклама това

djagi
djagi

Информацията е полезна и поне този път са честни и си казват, че това е афилиейт, за разлика от друг път… За мен няма проблем, щом не е скрито.

Калин Карабойчев

Услугата е напълно легална и е ОЕМ лиценз и не, не взимаме процент от продажбите, както писаха някои в коментарите а сме публикували платено съобщение. В края на публикацията си пише „Платено съобщение“. Та спокойно няма да вземем нищо от вашите 12$ спете спокойно.

Идиоти Байганьовски
Идиоти Байганьовски
Не си ти човека, който ще каже дали е легално или не! Това е лесен начин за активация на Уиндоус за някоя скатавка, но няма да мине при една проверка в бизнес. Нямаш нито документ, нито правото, ако беше така масово бизнесите в ЕС щяха да си купуват тези ключове. Това е същото като споделения лиценз, т.е. ти имаш ключ, но нямаш реално лиценз на името на теб или твоя субект, нямаш фактура, нямаш и документ с лиценза, просто си си купил един ключ, с който да мине номера и който рано или късно Майкрософт ще ограничат с 30-тото или… Виж още »
Калин Карабойчев
Приятел, ъпдейтни си софтуера. Живеем в 21-ви век, какви фактури, какви бележки 😀 Всичко е електронно. Имаш направено плащане през кредитна карта, PayPal или каквото си пожелаеш. Имаш имейл за потвърждаване. До тук с доказателствата. Покупката на ключа е съвсем легална и е за ОЕМ лиценз. И не не взимаме комисионни от продажбата взели сме за публикуването на новината. Можеш да ни разгледаш цените за Платено съобщение и да се възползваш, ако искаш Пък, ако искаш да си 100% сигурен, че не взимаме никакъв процент просто не използвай кода за отстъпка и си плати 14$ вместо 12$ и си живей… Виж още »
Идиоти Байганьовски
Идиоти Байганьовски
„Живеем в 21-ви век, какви фактури, какви бележки“ – Според всяко законодателство в почти всяка държава в света се изисква фактура. Дори да ти е пратена като ПДФ файл си длъжен да я разпечаташ. Проверката на лицензите пък има и по-детайлна процедура. Реквизита на ПейПал не е лиценз, защото такъв реално не се закупува, а просто един употребен ключ, който не е обвързан с никакво име на физическо лице или компания. Това е споделена продажба на ключ от вече продаден на друг лиценз. Именно в това е нарушението на закона. Ако в Калдата си ползвате подобни ключове и нямате лицензи… Виж още »
Калин Карабойчев

Няма фактури на физически лица. Или поне никъде не са задължителни а са по желание.

сдфсф
сдфсф
„Ключовете нито са пиратски нито са споделени нито са използвани някога.“ – Тотална лъжа. Вие можете да активирате, но тизи ключ е ползван вече множество пъти, първия път от човека, който си е купил и лиценза за него. Това са пиратски ключове, които служат да забаламосат системата за да активирате нещо, над което нямате лиценз. Всичко се продава от офшорка, регистрирана в Хонг Конг. Някой ще реши да си купи това за офиса и ще следват солени глоби при проверки. Това е лошото, а това, че сте искарали пари от платеното съобщение и комисионни от партньорската програма /заради която твърдите,… Виж още »
Калин Карабойчев
Все по-нелепо става. Кое точно не разбра от това, че специално при Office 2016 – ако един ключ е използван е невъзможно да се активира с него каквото и да било втори път 😀 Купи си ключ за Office 2016 от сайта. После както и са писали самите продавачи той трябва да се активира в сайта на Майкросфт НЕ КЪДЕ И ДА Е А В САЙТА НА МАЙКРОСФТ – и след като го активираш използвай да го активираш втори път за друг профил. НЕ СТАВА. Та ключовете никога не са използвани Те са OEM лиценз. Ама не ми се обяснява… Виж още »
BonyM
BonyM

Купих и офис пакет 2016 и W10Pro, и двата продукта се активираха без проблем, да не говорим че свалянето на офис пакета става само чрез предварителна валидация на сайта на майкрософт… Още едно време си закупих W8.1 когато беше през ъпгрейд от ХР, получих документ на пощата през официалния дистрибутор на услугата тогава на Майкрософт който си пазя и той ми е гарант че софтуера ми е легален. Заедно с това си пазя и банковото извлечение както и скрийншот на промоцията на продукта от страницата на самата Майкрософт.

nik
nik
ПРАВЕН „Продавачът на софтуер не може да се противопостави на препродажбата на неговите“ използвани „лицензи, които му позволяват да използва програмите си, изтеглени от Интернет.“ От съобщението за печата № 94/12 на решението на Съда на Европейския съюз (Съд на ЕО) (C-128/11) (да се прочете изцяло тук ) Съдът на Европейските общности (СЕО) е направила Висшия съдебен орган на Европейския съюз с решението си за окончателно яснота и обяснява при търговията с употребявани компютърни програми, за да бъде фундаментално законосъобразно . Съдът на ЕО също така реши, че търговията с използване на софтуер е допустима, дори ако софтуерът се прехвърля… Виж още »
Иван
Иван
Хубаво е хората да знаят и ограниченията. Копирано е директно от форума на микромеките Full version (Retail): – Includes transfer rights to another computer. – Doesn’t require a previous qualifying version of Windows. – Expensive OEM : OEM versions of Windows are identical to Full License Retail versions except for the following: – OEM versions do not offer any free Microsoft direct support from Microsoft support personnel – OEM licenses are tied to the very first computer you install and activate it on – OEM versions allow all hardware upgrades except for an upgrade to a different model motherboard –… Виж още »
радо
радо

благодаря, освен 10-ката си поръчах и един 2012 R2 за 16$ – лудница

радо
радо

ще си ги ползвам в къщи, поне няма вече да се занимавам с активатори и глупости, още веднъж благодар

Идиоти Байганьовски
Идиоти Байганьовски

Хората взимат комисионна – scdkey.com / affiliate-program.html

Същия
Същия

Просто си неосъзнат и здраво програмиран от матрицата. Защитатаваш матрицата която цял живот ти го набива на два ката, от раждането до гроба.

pix3l
pix3l

А ти взимаш Windows за 20 лева, малоумнико. 😀

ДДДДДДД
ДДДДДДД

Аз си поръчах от Amazon.co.uk за 15лв.

Идиоти
Идиоти

Днес говорих с един човек, който се наложи да купи над 20 лиценза за работа и потвърди, че това с продажбата на ключове е дефакто споделено препродаване с посредник. Тези ключове се деактивират след време, когато поредния кретен закупи ключа за пореден път. Реално си е измама, която за домашен потребител може и да свърши работа по-сигурно от активатор, но не и за бизнес, където ще ви искат документи, които няма как да представите.

djagi
djagi

Нали не са негови парите, какво му пука… Как някой ще ми активира Уиндоус с ключа, който вече съм активирал и съм обвързал с дигитален лиценз?… Малко неясно се изказах, но твоя човек е глупак.

Shadow
Shadow

На международния пазар ритейл цената за оригинални ключове за Windows 10 върви около 50 лв. Няма как да си закупиш Windows 10 home или pro за 13 долара без да омацаш положението. Или след време ще изгориш или някой вече е изгорял със същия ключ. Home се заключва за дъното, тъй че може и да свърши работа, но в статията изрично става въпрос за Pro, и още повече OEM.

ноуан
ноуан

Май нямаш грам представа за какво говориш.

Shadow
Shadow

Искаш да кажеш, че не ти харесва какво съм написал, но тъй като никога не си си правил труда да разучи темата и не си купувал софтуер (Windows) по този начин, реши, че и другите са като теб.

djagi
djagi

Ай сега ми обясни, защо тук същите ключове са 200 лева (или $200, не помня)…

Shadow
Shadow

За различните държави цените са различни, за Индия и Китай е най евтино. И тъй като няма значение къде ще бъде активиран няма проблем да си намериш на черно по евтин ключ.

Techhead
Techhead

Аз много добре си спомням, че оригинален Windows струваше около $200, а оригинален MS Office около $450, няма никаква легална логика изведнъж да струват $12 или $14. Това е продажба 18 пъти под себестойността или пиратство.

Techhead
Techhead

Дори „Майкрософт“ да намери гладен сенегалец, и той няма да успее да напише, тества и оптимизира 50 милиона реда код за $12~$14. Когато продават нещо скъпо на безумно ниска цена, най-вероятно то е крадено и следват големи проблеми.

A.com
A.com

Когато Windows 8 излезе на сцената Майкрософт я продаваха за 15 евро.

djagi
djagi

Пич, сенегалеца си ти, но не го осъзнаваш 😉