Softline – партньор с Teamstudio

0
20

Компанията Softline се присъедини към партньорската програма на компанията Teamstudio, специализирана в производството на решения за разработчици и администратори на системи базирани на Notes/Domino. В рамките на партньорския договор Softline ще осъществява лицензирането на продуктовите решения на Teamstudio, за руски компании от различните отрасли в бизнеса.

Партньорската програма на Teamstudio позволява на компанията достъп до всички ресурси необходими за пълноценното представяне на своите решения. Програмата предвижда обучение на техници и специалисти по предприсъединителната подготовка за продажбите на решения, привилегирован достъп до услуга за поддръжка на Teamstudio, както и пълно маркетингово съпровождане за съвместно проучване на пазара и определяне на най-вероятните потенциални купувачи.

Както отбелязва генералният директор на компанията Softline Руслан Белоусов: “Softline има опит с продажбите, а нашите специалисти са добре запознати със системите базирани на Notes/Domino. Партньорството с Teamstudio – това е още една важна стъпка към нашите клиенти в сферата на разширяване на спектъра от предлагани софтуерни приложения, както на популярни продукти, така също и на високо специализиран софтуер.“

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари