Spotify пусна актуализация за своите Premium потребители, c която обновява радио функцията си и подобрява възможностите за търсене на мобилни приложения. Стрийминг услугата е актуализирала полето за търсене така, че да е по-лесно за потребителите да откриват нова музика.

Най-голямата промяна, която Spotify направи днес, се отнася до нейната функция за радиопредаване, която ще даде възможност на потребителите да слушат персонализирана станция – използвайки същите алгоритми като за Discover Weekly и другите персонализирани плейлисти – за всяка песен на даден изпълнител.

Това е по същество една безкрайна плейлиста, която е пригодена за вас и може да бъде записана за слушане офлайн. Новото радио няма да изисква да оценявате песните както при старите персонализирани станции. Сега може смело да натиснете play и да очаквате толкова добра селекция за слушане, колкото бихте получили от всяка друга персонализиранa плейлистa.

Актуализацията намалява общия брой на раздели на Spotify (показани в долната част на приложението) от пет на три. „Преглед“, който главно подчертаваше подбрани плейлисти и показваше музика по жанр, вече е преместен в страницата за търсене, докато „Радио“ вече е опция, която можете да изберете, след като потърсите даден изпълнител.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за